Tgrt Haber
24 Aralık 2013 14:05

Samsung, yeni tablet modellerini Şubat'ta satışa sunacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni tablet modellerini Şubat'ta satışa sunacak.

Samsung, yeni tablet modellerini Şubat'ta satışa sunacak
Teknoloji devi Samsung,yeni yıla hızlı bir giriş yapmayı hedefliyor, 4 tablet modeli,Galaxy Tab Pro 8.4 ve Galaxy Note Pro 12.2'nin Şubat ayı ortasında, son olarak Galaxy Tab 10.1,

Teknoloji devi Samsung, yeni yıla hızlı bir giriş yapmayı hedefliyor. Güney Koreli firmanın, 2014 ilk çeyreğinde Galaxy Tab Pro 8.4/10.1, Galaxy Note Pro 12.2 ve Galaxy Tab 3 Lite modellerini satışa sunacağı tarihler belli oldu. Yılın ilk finansal çeyreğinde şirketin 4 tablet modelini satışa sunacağı açıklandı. İlgili dönemde Galaxy Tab Pro 8.4/10.1, Galaxy Note Pro 12.2 ve Galaxy Tab 3 Lite modelleri satışa çıkacak. 7-inç ekrana sahip Galaxy Tab 3 Lite'ın Ocak ayının başında, Galaxy Tab Pro 8.4 ve Galaxy Note Pro 12.2'nin Şubat ayı ortasında, son olarak Galaxy Tab 10.1'in Mart ayının ilk haftasonda pazara sunulması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...