Tgrt Haber
15 Ocak 2014 14:39

Moto G 'Google Play' çıktı

Motorola Moto G 'Google Play' modeli satışa çıktı. En uygun fiyatlı akıllı telefon ünvanını kazanan Moto G ne kadar? Teknik özellikleri neler?

Moto G 'Google Play' çıktı
motorola moto g, google play, modeli satışa çıktı,

Akıllı telefon dünyasının en ekonomik telefonlarından Moto G. Uzun süre en uygun fiyatlı akıllı telefon ünvanını elinde bulunduran Nokia Lumia 520 modelini tahtından eden Motorola Moto G oldu. Moto G, 1.2 Ghz işlemciye sahip. 4.5 inç ekrana sahip Moto G 1GB RAM bulunuyor. 199 Dolara piyasa açıkan Motorola Moto G Tl olarak düşünürsek 400 Lira gibi gayet ekonomik bir fiyata sahip. Depolama alanı olarak iki modele sahip Moto G 8 ve 16GB depolama alanlarına sahip. Google'ın Android programı üst model Samsung Galaxy S4, LG G Pad, Xperia Z Ultra ve HTC One modellerinden sonra akıllı telefonların en ekonomik modeli olarak piyasaya çıkan Motorola Moto G modeline de programa dahil etmeyi kararlaştırdı.
Motorola Moto G akıllı telefonun iki depolama alanına sahip modeli olduğundan bahsetmiştik. Bunların fiyatları 8 GB için 179 Dolar, 16 GB için 199 Dolar olarak belirlendi. Motorola Moto G Play mağazasında satışa sunuldu. Motorola Moto G, Moto X modelin çizgilerine sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...