Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2014 12:05

Nokia Lumia 929 'yanlışlıkla' ortaya çıktı

Nokia'nın beklenen telefonu Lumia 929, resmi sitede, "yanlışlıkla" ortaya çıktı!

Nokia Lumia 929 'yanlışlıkla' ortaya çıktı
Icon, Lumia 929, yanlışlıkla'sızdı, Nokia Lumia 929,

"Icon" kod adıyla bilinen, Nokia'nın Lumia 929'u bir süredir dilden dile dolaşmayı sürdürüyor. Ancak telefon hakkında basında yeterli bilgi ve görüntü yokken, telefonu satmak için hazırlık yapan bir telefon operatörü, cihazın fotoğrafını yanlışlıkla web sayfasına koyunca, merak edilen telefon da ortaya çıkmış oldu. ABD'li GSM operatörü Verizon'un web sitsinde aniden ortaya çıkan Lumia 929'un daha sağlam duruşlu, daha dikdörtgen formlu bir telefon olması dikkat çekti.
Cihazın 5 inç boyutunda olması ve FulHD ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca 2.2GHz Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye sahip olacağı da biliniyor. 2GB RAM'i bulunacak telefonda NFC özelliği ve 20 MP kamera yer alacak. Verizon'un yanlışlıkla yayına açtığı sayfada cihazın metal kasasının olacağı da belirtiliyor. Tüm bu özellikler, zaten yükselişte olan Windows Phone cihazlarına ilginin artmasını sağlayacak kadar çekici görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...