Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ocak 2014 20:41

Samsung'dan Galaxy Gear 2'ye dair yeni açıklama

Samsung'un yeni nesil akıllı saatine ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. Galaxy Gear 2 yeni bir tasarıma sahip olacak

Samsung'dan Galaxy Gear 2'ye dair yeni açıklama
Samsung, Galaxy Gear 2, Galaxy Gear 2 yeni bir tasarım, akıllı saat

Galaxy Gear'in sadece Android 4.3 ve üzeri Samsung cihazlar tarafından desteklenmesi, bunun yanı sıra pil ömrü ve tasarımı akıllı saatin kullanıcılardan en fazla eleştiri alan yönleriydi. Samsung yayınladığı güncelleme ile pil tarafında önemli gelişmeler kaydederken, tasarım tarafındaki değişimin ise ikinci nesil Galaxy Gear'de yaşanması bekleniyor. Güney Kore menşeli internet sitesi ZDNet tarafından yayınlanan rapora göre mart ya da nisan döneminde açıklanması beklenen Galaxy Gear 2'de selefinden daha farklı radikal bir tasarım değişimi yaşanacak. Samsung bu sayede akıllı saati daha çekici bir hale getirmeyi hedefliyor. Daha üstün teknik özellikler sunacak yeni nesil akıllı saatte ayrıca esnek OLED ekranın kullanılacağı bildiriliyor. Galaxy S5 ile aynı dönemde tanıtılması beklenen Galaxy Gear 2'eye ait önümüzdeki günlerde daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Samsung'dan Galaxy Gear 2'ye dair yeni açıklama

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...