Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Şubat 2014 09:25

Samsung Windows Phone ile geldi

Samsung'un yeni modeli Windows Phone işletim sisteminde olacak.

Samsung Windows Phone ile geldi
samsung, Windows Phone, huron, SM-W750V model,

Evet, Evleaks tarafından gelen bilgiye göre Samsung'un "Huron" kod adlı yeni modeli, her zamanki gibi Android değil, bu defa Windows Phone işletim sistemiyle gelecek. SM-W750V model numarasıyla geçtiğimiz ay sızan ve detayları yavaş yavaş kendini gösteren yeni Samsung cep, tasarımıyla özellikle Galaxy S4'e benzeyecek olmasıyla da konuşuluyor. Evleaks'in attığı tweet'e göre Samsung, bu defa Nokia'nın hava sahasına girecek.  Yeni cebini Windows Phone için hazırlama çalışmalarında olan Samsung'un yeni cebi için koyduğu kod adı "Huron" da oldukça dikkat çekici. Zira tuhaf şekilde "Huron" eski bir Intel işlemci modelinin adı. Bu ayrıntı Samsung'un yeni cebi için merakı arttırmaya yetiyor.
İlk olarak SM-W750V model numarasıyla aralık ayında ortaya çıkan Samsung Huron'un 5 inçboyutunda bir ekrana ve 1080p çözünürlük desteğine sahip olacağı şimdilik gelen ilk bilgiler arasında. Samsung, daha önce de Windows Phone 8'li cep telefonu Ativ S'i üretmiş, ancak bu ekosistemde yaşanan Nokia istilası arasında beklediği başarıyı yakalayamamıştı. Huron, şirketin Windows Phone 8 pazarındaki ikinci denemesi olacak...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...