Tgrt Haber
07 Şubat 2014 20:07

Samsung Galaxy S5 özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy S5 Türkiye'ye 24 Şubat tarihinde geliyor.

Samsung Galaxy S5 özellikleri ve fiyatı
Samsung bugün S5 tüm özelliklerini yayınlandı,Samsung Galaxy S5,Samsung Galaxy S5,Samsung Galaxy S5 özellikleri,Samsung Galaxy S5 özellikleri ve fiyatı,

Samsung bugün S5 tüm özelliklerini yayınlandı. İşte Samsung Galaxy S5 burada. Güney Kore’li devlerden olan Samsung’un 2014′ün en çok beklenen akıllı telefonlarından olan Galaxy S5′i tanıtması beklenen lansmanı MWC 2014 etkinliğinin ilk gününde 24 Şubat’ta yapacağı biliniyordu. Son olarak Unpacked 5 adındaki bu tanıtımın davetiyelerini dağıtmaya başlayan Samsung’un amiral gemisi Galaxy S5′in muhtemel özellikleri ortaya atıldı. Elder Murtazin tarafından ortaya atılan bu özelliklere göre Galaxy S5, 5.24 inç büyüklüğünde 2560×1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile gelecek.
Ayrıca 560 ppi değeri belirlenmiş. Bu da global olarak satışa sunulacak ilk 2K ekranlı akıllı telefon olarak geleceğini gösteriyor. Cihazın yine iki farklı modelde gelmesi bekleniyor. 64-bit destekli Exynos 6 yongaseti ile gelen bir modelin yanında Qualcomm Snapdragon 805 yongaseti ile gelebileceği söylenmekte. 32 ve 64 GB‘lik depolama kapasiteleri ile gelmesi beklenen Galaxy S5′in kamerasında ISOCELL teknolojisinin olması bekleniyor. 16MP değerinde arka ve 3.2MP değerinde ön kamera ile gelmesi bekleniyor. 3.200 mAh değerinde bataryanında yer alacağı söylenen bu akıllı telefonun geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Samsung’un yenilenmiş arayüzü ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca Samsung’un yeni ve yenilenmiş uygulamalarının da Galaxy S5′te olması bekleniyor. Bakalım MWC 2014′ün ilk gününde, 24 Şubat saat 20.00′da başlayacak olan bu tanıtımda beklenen Galaxy S5 merakla bekleniyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...