Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2014 16:15

İşte İphone 6'nın ilk fotoğrafları

Merakla beklenen İphone 6'nın ilk kareleri internette yayılmaya başladı.

İşte İphone 6'nın ilk fotoğrafları
iphone 6,internet,iphone 6 özellikleri,iphone 6 internete düştü,iphone,iPhone 5S,apple,iphone air,sonny dickson,telefon

Bir blog yazarı iPhone 6'nın fotoğraflarını sayfasında yayınladı. Fotoğraflar kısa sürede internette yayılmaya başladı. iPhone 6'nın kasasını eline alan ve bu cihazın fotoğraflarını çeken blog yazarı Sonny Dickson'ın çektiği bu fotoğraflar kısa sürede internette yayılmaya başladı.  Her ne kadar Dickson 'yüzde 100 iPhone 6'nın kasası böyle mi olacak emin değilim' dese de hem ekranı genişleyen hem de pek çok iddiada dillendirilen bir tasarıma sahip olan söz konusu cihazın iPhone 6 olabileceği düşünülüyor. Ekran kenarlıkları iyiden iyiye incelen ve böylece ekranda daha geniş bir alana kavuşan cihazın Home butonu da iPhone 5S ile aynı ve parmak izi koruma teknolojisinin yeni iPhone'da da olacağı görülüyor. Paylaşılan fotoğraflarda iPhone kasasının içi de net bir şekilde görülüyor.
Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden olan Apple'ın çıkarması beklenen son telefon iPhone 6'nın çıkış tarihi belli değil ama fotoğraflar şimdiden sızmaya başladı. Peki internet aleminde gezen fotoğraflar gerçekten de çıkacak olan iPhone 6'ya mı ait. Bazı Twitter hesaplarından paylaşılan iPhone 6'nın son fotoğrafları burada... Steve Jobs'un ölümünden sonra şirketin başına geçen ve CEO olarak görev yapan Tim Cook'un gelmesi ile birlikte Apple ara vermeden ürünlerini çıkartmaya başladı. Apple önce ipad air'ı sonra da ise iphone 5 s ve 5c'yi çıkarttı. Twitter'dan yayınlan ve bir çok sitede yer alan iphone 6'nın teknik özellikleri ve fiyatı ne kadar oldu. 2014 yılının sonlarında çıkması beklenen iphone 6'nın Türkiye satış fiyatı ise sadece öngörülerden ibaret!
iPhone 6'nın kasasını eline alan ve bu cihazın fotoğraflarını çeken blog yazarı Sonny Dickson'ın çektiği bu fotoğraflar kısa sürede internette yayılmaya başladı. Her ne kadar Dickson 'yüzde 100 iPhone 6'nın kasası böyle mi olacak emin değilim' dese de hem ekranı genişleyen hem de pek çok iddiada dillendirilen bir tasarıma sahip olan söz konusu cihazın iPhone 6 olabileceği düşünülüyor. Ekran kenarlıkları iyiden iyiye incelen ve böylece ekranda daha geniş bir alana kavuşan cihazın Home butonu da iPhone 5S ile aynı ve parmak izi koruma teknolojisinin yeni iPhone'da da olacağı görülüyor. Paylaşılan fotoğraflarda iPhone kasasının içi de net bir şekilde görülüyor.

Bugüne dek iPhone 6'yla ilgili çok şey yazılıp çizildi; ancak bir blog yazarının paylaştığı fotoğraf yeni iPhone'u deyim yerindeyse 'ele verdi'.

iPhone 6'nın kasasını eline alan ve bu cihazın fotoğraflarını çeken blog yazarı Sonny Dickson'ın çektiği bu fotoğraflar kısa sürede internette yayılmaya başladı.

Her ne kadar Dickson 'yüzde 100 iPhone 6'nın kasası böyle mi olacak emin değilim' dese de hem ekranı genişleyen hem de pek çok iddiada dillendirilen bir tasarıma sahip olan söz konusu cihazın iPhone 6 olabileceği düşünülüyor.

Ekran kenarlıkları iyiden iyiye incelen ve böylece ekranda daha geniş bir alana kavuşan cihazın Home butonu da iPhone 5S ile aynı ve parmak izi koruma teknolojisinin yeni iPhone'da da olacağı görülüyor.

Paylaşılan fotoğraflarda iPhone kasasının içi de net bir şekilde görülüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...