Tgrt Haber
19 Ocak 2022 10:28

15 GB RAM'e kavuştu: Xiaomi 12 serisi için yeni güncelleme

Xiaomi, Çin'de tanıttığı yeni amiral gemisi için çok önemli bir güncelleme yayınladı. MIUI 13 kararlı yapısı için yeni sürümü yayınlayan üretici, RAM artırma gibi önemli işlevleri de cihaza getirdi.

15 GB RAM'e kavuştu: Xiaomi 12 serisi için yeni güncelleme
MIUI 13,Xiaomi 12 MIUI 13

Yazılım konusunda iyi bir ivme yakalayan Xiaomi, MIUI 13 güncellemesinin dağıtımına tüm hızıyla devam ediyor. Çin'deki modelleri kararlı ve beta olarak güncelleyen üretici, kısa süre önce Xiaomi 12 serisi için bir yeni güncelleme daha yayınladı.

2022'in en güçlü akıllı telefonlarından Xiaomi 12 serisi, piyasaya ilk çıktığında MIUI 13 kararlı sürüme sahipti. Şimdi söz konusu cihazlar kararlı sürümde yeni bir güncelleme daha aldı.

XIAOMİ 12 SERİSİ YENİ GÜNCELLEME ALDI

Xiaomi 12 ve 12 Pro için yayınlanan yeni güncelleme, MIUI 13.0.21 yapı numarasıyla geliyor ve pek çok yeni işlevi de beraberinde getiriyor. Güncelleme notlarında sistem akıcılığını iyileştirdiğini belirten Xiaomi, buna ek olarak; RAM artırma ve anormal yeniden başlatma sorunlarını çözdüğünü ifade etti.

15 GB RAM'e kavuştu: Xiaomi 12 serisi için yeni güncelleme

Yeni güncellemeyle birlikte sanal RAM özelliğine kavuşan Xiaomi 12 ve 12 Pro modelleri, artı 3 GB'a kadar fazladan RAM'e sahip oldu. Yani 12 GB RAM ile donatılan cihaz, artık 15 GB RAM'e sahip olacak. Bu da cihazın yükünü önemli ölçüde azaltacaktır. 

MIUI 13 DAĞITIMI HIZLANDI

Xiaomi, güncelleme konusunda vitesi artırdı. Yeni arayüzü MIUI 13'ün dağıtımına odaklanan üretici, 30'dan fazla modeli Çin'de güncelledi. MIUI 13'ün global olarak dağıtılmasına ise çok az bir süre kaldı. Şirket, 26 Ocak tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile yeni arayüzün global sürümünü duyuracak. Güncellemin cihazlara dağıtımı ise muhtemelen Şubat aylarında başlayacaktır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...