Tgrt Haber
29 Haziran 2022 10:15 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 10:22

3 Gün Pil Ömrü Sunan Nokia G11 Plus Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Nokia, yeni telefonuyla sessizliğini bozdu. Teknoloji devi, Nokia G11 Plus modelini piyasaya sürdü. 90Hz ekrana sahip telefon, kamerasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. İşte teknik özellikleri...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Nokia
3 Gün Pil Ömrü Sunan Nokia G11 Plus Tanıtıldı: İşte Özellikleri
nokia,teknoloji,akıllı telefon

Akıllı telefon pazarının köklü isimlerinden Nokia, sektörde dalgalı bir yol izliyor. Artık amiral gemisi model üretmeyen şirket, bunun yerine tercihini orta segment ve bütçe dostu modellerden yana yapıyor. Geçtiğimiz şubat ayında G11 modelini piyasaya süren Nokia, şimdi ise yeni bir telefonuyla karşımıza çıktı.

Daha önce sızıntılarıyla gündeme gelen Nokia G11Plus, artık resmi hale geldi ve piyasaya çıktı. Cihaz, G11'in halefi olarak geliyor ve bir dizi iyileştirmeye sahip. 

NOKIA G11 PLUS TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Teknik özellikler açısından Nokia G11Plus, 6.51 inç HD+90 Hz yenilme hızını destekleyen ekran ile geliyor. Ön tarafında damla çentikli tasarıma sahip cihaz, 8 Megapiksel selfie kamerayı da bu ekranın içerisinde barındırıyor. Kameralardan bahsetmişken Nokia G11 Plus'ın arkasında; 50+2 Megapiksel sensörlere yer veriliyor. 

3 Gün Pil Ömrü Sunan Nokia G11 Plus Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Üç günlük pil ömrüne sahip olduğu iddia edilen G11 Plus, mavi ve gri renk seçeneklerine sahip. İşlemci tarafında ise cihazın hangi yonga seti ile donatıldığı resmi olarak açıklanmadı. Ancak 4 GB RAM ve 64 GB depolamaya sahip olduğu bilgisini de aktarmakta fayda var. Ek olarak microSD kart ile 512GB'a kadar dahili hafızayı yükseltebilmek mümkün. En önemli detaylardan biri de 3.5 mm kulaklık girişi. Günümüzde çoğu yeni telefon Type-C kulaklık girişi ile gelirken, Nokia ise tercihini 3.5 mm jak girişinden yana yapıyor.  Öte yandan cihazın parmak izi tarayıcısı da telefonun arka tarafında monteli şekilde geliyor. 

3 Gün Pil Ömrü Sunan Nokia G11 Plus Tanıtıldı: İşte Özellikleri

İKİ BÜYÜK ANDROID GÜNCELLEMESİ

Nokia, orta sınıf modelinde yazılımda da önemli destek sağlayacak. Cihaz, iki büyük Android güncellemesi ve üç yıl 'aylık güvenlik' yamalarını alacak. Fiyata gelirsek Nokia, yeni bütçe dostu modelinin fiyatını henüz açıklamadı. 

Kaynak: Nokia
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...