Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2018 22:09

Instagram Neden Açılmıyor? Instagram çöktü Mü? (Instagram durduruldu hatası Nedir?)

Instagram Neden Açılmıyor? Instagram Çöktü Mü? (Instagram Durduruldu hatası nedir?) Instagram'ın bazı kullanıcılarda hata vermesi endişe oluşturdu. Instagram kullanıcıları merakla Facebook'tan bir açıklama bekliyor. Peki instagram durduruldu hatası nedir, instagram neden çalışmıyor? İşte detaylar...

Instagram Neden Açılmıyor? Instagram çöktü Mü? (Instagram durduruldu hatası Nedir?)
instagram,instagram çötü mü,instagram neden açılmıyor,Instagram durduruldu hatası,Instagram durduruldu hatası nedir

Instagram Neden Açılmıyor? Instagram Çöktü Mü? (Instagram durduruldu hatası nedir?) Instagram'ın bazı kullanıcılarda hata vermesi endişe oluşturdu. Instagram kullanıcıları merakla Facebook'tan bir açıklama bekliyor. Peki instagram durduruldu hatası nedir, instagram neden çalışmıyor? İşte detaylar

En çok kullanılan sosyal medya ağlarından olan  İnstagram neden açılmıyor, İnstagram durduruldu hatası nedir gibi aradıklarınıza bu haberde cevap vermeye çalıştık. Facebook tarafından satın alınan ve dünyanın en çok kullanılan sosyal ağlarından olan instagramda ortaya çıkan hata milyonlarca kullanıcıyı endişelendiriyor. Kullanıcılar özellikle bir başka sosyal ağ Twitter'da duruma cevap ararken, sorunun sadece bazı telefon modellerinde ortaya çıktığı varsayılıyor. 

 Instagram çöktü mü? İNSTAGRAM NEDEN AÇILMIYOR?

İnstagram'a girmeye çalışan milyonlarca kullanıcı bu sabah "İnstagram durduruldu hatası" ile karşılaştı. Sorunun kaynağı tam olarak bilinmese de, bu duruma güncellemeye bağlı bir açığın neden olduğu düşünülüyor. Sorunun bazı telefon modellerinde olması da bu düşünceyi destekler nitelikte. Konuyla ilgili ise Instagram ve Facebook'tan henüz bir açıklama yapılmadı.

Instagram Neden Açılmıyor? Instagram çöktü Mü? (Instagram durduruldu hatası Nedir?)

KULLANICILAR TEPKİLİ

Dünya genelinde Instagram'a giremeyen milyonlarca kullanıcı duruma tepkili ve sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor.

İNSTAGRAM durdurulma hatası nedir?

. Instagram durduruldu hatasını çözmek için ilk denemeniz yöntem:

Telefonunuzun Ayarlar bölümüne girin.
Uygulamalar başlığına tıklayın ve listeden Instagram uygulamasını bulun.
Instagram başlığına tıkladığınızda Uygulama bilgileri penceresi açılacaktır.
Bu sayfada Önbelleği Temizle butonuna basın.
2. Instagram uygulamasını güncelleyin. Instagram durduruldu hatasının sebebi kullandığınız Instagram uygulamasının güncel olmaması olabilir. Instagram uygulamasını market üzerinden güncelleyebilirsiniz. Veya tam tersi bir durum da söz konusu olabilir. Güncelleme sonrası instagram durduruldu hatası karşınıza çıkabilir. Bu durumda daha eski sürüm Instagram yükleyebilirsiniz. Daha sonra Instagram yeni güncelleme çıkardığında en son sürümü yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bazen Instagram güncellemeleri sonrasında Instagram durduruldu hatası alınabiliyor.

3. Instagram uygulamasında bu hatayı almanızın sebebi arka planda çalışan uygulamalar olabilir. Ram yetersiz kalır ve bu durumda da Instagram uygulaması çalışmayı durdurur. Bu durumu düzeltmek için yapabilecekleriniz,

 

Öncelikle arka planda çalışan uygulamaları kapatın.
Daha sonra 3. parti bir yazılım ile telefonunuzu temizleyebilirsiniz. Clean Master bu konuda en çok kullanılan uygulamalardan biridir.
4. Instagram uygulamasını telefonunuzdan silin. Telefonunuzu yeniden başlatın. Instagram uygulamasını sildiğinizde Instagram hesabınız ve verileriniz kaybolmayacaktır. Instagram uygulamasını daha sonra Google Play Store üzerinden indirip, hesap bilgilerinizi girerek açabilirsiniz. 

Tüm bu işlemlerden sonra hatayı almaya devam ediyorsanız telefonunuza reset atmayı deneyebilirsiniz. Ancak bu işlem cihazdaki tüm verileri silecektir. Cihaz sıfırlama işlemine geçmeden önce uygulama ve verilerinizin yedeğini alın. Telefonunuzu sıfırlamak için:

Ayarlar menüsü altında bulunan Yedekle ve sıfırla ya girin.
Fabrika verilerine sıfırla ya tıklayın.
Son olarak Telefonu sıfırla ve Her şeyi sil diyerek işlemi onaylayın.​
Bu adımlardan biri sorununuzu çözecektir. Tüm bu adımları denemenize rağmen Instagram durduruldu hatası alıyorsanız uzmanim.net üzerinden soru olarak sorabilirsiniz.

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...