Tgrt Haber
11 Ocak 2022 15:08

Ajda Pekkan NFT kervanına katıldı: Eserleri satışa çıkıyor

NFT kervanına katılım hızla artıyor. Son olarak ünlü komedyen Cem Yılmaz kendi eserlerini satışa sunarken, şimdi ise bir sürpriz de popstar Ajda Pekkan'dan geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Pekkan, NFT dünyasına girdiğini resmen açıkladı.

Ajda Pekkan NFT kervanına katıldı: Eserleri satışa çıkıyor
Ajda Pekkan,NFT

NFT kervanına katılım hızla artıyor. Son olarak Cem Yılmaz kendi eserlerini satışa çıkarken, şimdi ise onu Ajda Pekkan takip ediyor. Kısa süre önce sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan pop star, artık NFT kervanına adım attığını ve ilk eserlerin yakında satışa çıkacağını açıkladı.

AJDA PEKKAN, 100 PARÇALIK NFT KOLEKSİYONU YAYINLAYACAK

Türkiye'de birçok isim, artık NFT dünyasında mesken tutmuş durumda. Buna son olarak katılım sağlayan Ajda Pekkan da, 15 Ocak 2022 tarihinde ilk NFT koleksiyonlarını satışa çıkaracak. 

Ajda Pekkan NFT kervanına katıldı: Eserleri satışa çıkıyor

Ancak Ajda Pekkan'ın koleksiyonlarını satın almak o kadar kolay olmayacak. Kullanıcılar bu NFT'leri alabilmek için öncelikle 250 dolar karşılığında token alıp çekilişe katılacak. Ardından çekiliş sonrasında talihliler bu NFT'leri satın alabilecek.

NFT NEDİR

Son aylarda epey ilgi duyulan NFT, Non-Fungible Token'in kısaltmasıdır. Dijital ürünlerin benzersiz olduğunu tanımlayan NFT, blok zincirinde ticareti kolay doğrulanabilir varlıklara dönüştürüyor. 

Özellikle ünlü isimlerin katılım sağladığı bu mecrada, çeşitli eserler benzersiz olacak şekilde satışa sunuluyor. Aynı zamanda kullanıcılarda bu eserle epey yakından ilgileniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...