Tgrt Haber
13 Ocak 2022 12:40

AMD Radeon Software 22.1.1 güncellemesi yayınlandı

AMD, 2022'in ilk grafik sürücü güncellemelerini yayınladı. Bazı oyunlar için destek ekleyen üretici, aynı zamanda God of War oyununda da yüzde 7'lik bir performans artışı sunuyor. İşte güncellemenin ayrıntıları...

AMD Radeon Software 22.1.1 güncellemesi yayınlandı
Radeon Software Adrenalin 22.1.1,amd update,AMD grafik update

Ekran kartı ve işlemci üreticisi AMD, grafik kartları için yeni yılın ilk sürümlerini yayınladı. Son olarak geçtiğimiz aralık ayında Windows 11’e uyarlanan grafik sürücüsü, yeni sürümle birlikte birkaç oyunu optimize ediyor. AMD tarafından piyasaya sürülen güncelleme, 22.1.1 yapı numarasıyla geliyor. Güncellemeyle birlikte popüler oyunların bazılarında iyileştirmeler yapılıyor.

YENİ GÜNCELLEME, OYUNLARDA İYİLEŞTİRMELER İÇERİYOR

Adrenal’in 22.1.1 güncellemesi, değişiklik listesine göre Monster Hunter Rise ve God of War PC sürümleri için optimizasyonları beraberinde getiriyor. AMD bu güncellemeyle birlikte ayrıca bazı bilinen hataları da gideriyor.  Ancak güncelleme, temel olarak söz konusu oyunlarda performans artışları sunuyor. Detayları ise şöyle;

AMD Radeon Software 22.1.1 güncellemesi yayınlandı

  • Monster Hunter Rise için destek
  • God of War için çeşitli iyileştirmeler yapıldı. Önceki sürümle kıyaslandığında 22.1.1 güncellemesi, 16 GB Radeon RX 6900 XT grafik kartında ve 4k Ultra ayarlarında yüzde 7’ye varan performans artışı sağlıyor.
  • Diğer yandan 16 GB Radeon RX 6800 XT grafik kartında, 22.1.1 güncellemesiyle 4K ayarlarında yüzde 7’lik performans artışı yapılıyor.
  • 12 GB Radeon RX 6700 XT grafik kartında da, God of War için 4K Ultra ayarlarında yine yüzde 7’lik bir performans artışı söz konusu.

Sizler de yeni grafik güncellemesini, AMD uygulaması aracı ya da internet sitesinden, bilgisayarlarınıza indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...