Tgrt Haber
11 Ocak 2022 17:06

Android 12 güncellemesi, iki Samsung modele daha geldi

Samsung, Android 12 dağıtımına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda birkaç modeline güncellemeyi yayınlayan üretici, şimdi ise bu güncellemeyi iki modeline daha getirdi.

Android 12 güncellemesi, iki Samsung modele daha geldi
Samsung Android 12,android,,android 12,,samsung,

Samsung, Android 12 güncellemesini akıllı telefonlarına sunmaya devam ediyor. One UI 4.0 ile beraber sunulan güncelleme son birkaç haftadır onlarca model için geldi. Şimdi ise aynı güncelleme, şirketin katlanabilir ve orta sınıf telefonu içinde kullanıma sunuluyor.

Güney Koreli üreticinin yayınladığı Android 12 güncellemesi, Galaxy A52s 5G ve Galaxy Fold 5G modelleri için artık kullanılabilir. Güncelleme her iki cihaz için farklı ülkelerde kullanıma sunuluyor.

GALAXY A52S 5G VE GALAXY FOLD 5G, ANDROİD 12 GÜNCELLEMESİNİ ALDI

Kore'de kullanıma sunulan güncelleme, Galaxy A52s 5G için A528NKSS1BUL7 yapı numarasıyla geliyor ve Aralık 2021 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.

Android 12 güncellemesi, iki Samsung modele daha geldi

Öte yandan Galaxy Fold 5G için Android 12 güncellemesi, İngiltere'deki kullanıcılara sunuluyor ve F907BXXU6GULB yapı numarasıyla geliyor. Güvenlik yaması ise bu cihazda Ocak 2022 olarak yükseltiliyor.

Söz konusu güncelleme şu anda yukarıdaki modellere OTA ile sunuluyor. Güncellemenin ülkemize ne zaman geleceği ise tam olarak bilinmiyor. Android 12 ile beraber Samsung telefonlarda bir takım değişiklik yapıldı. Bildirim merkezini yenileyen üretici, aynı zamanda gizlilik, pil ve performans tarafında da önemli iyileştirmeler yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...