Tgrt Haber
13 Ocak 2022 10:05

Android 12L Beta 2 güncellemesi yayınlandı: İşte alan modeller

Google, geniş ve katlanabilir ekranlı telefonlar için geliştirdiği Android 12L güncellemesini beta olarak sunmaya devam ediyor. Şirket, yeni yıla girilmesiyle birlikte Android 12L Beta 2 güncellemesini de hata düzeltmeleriyle birlikte yayınladı.

Android 12L Beta 2 güncellemesi yayınlandı: İşte alan modeller
Android 12L Beta 2,Android 12L,Android 12

Akıllı telefon üreticileri, yeni yıla girilmesiyle birlikte ilk güncellemeleri yayınlamaya başladı. Şirketler, Android 12'yi telefonlarına hızla getirirken, Google ise geniş ekranlı ve katlanabilir telefonlar için geliştirdiği Android 12L güncellemelerini sunmaya devam ediyor.

 

Geçtiğimiz yılın sonlarında piyasaya çıkan Android 12L işletim sistemi; katlanabilir ve büyük ekranlı cihazlara çeşitli iyileştirmeler ve optimizasyonlar getiriyor. Aralık ayında ilk beta sürümü yayınlanan Android 12L, şimdi ise ikinci beta sürümüyle yeniden dağıtıma çıkmaya başladı.

 

ANDROİD 12L BETA 2, HATA DÜZELTMELERİYLE GELDİ

Google, bugün erken saatlerde Android 12L Beta 2 güncellemesini sınırlı sayıda cihaz için yayınladı. Ocak 2022 güvenlik yamasıyla birlikte gelen güncelleme, aynı zamanda pek çok hata düzeltmesini de beraberinde getiriyor. İşte yeni güncellemeyle yapılan düzeltmeler;

  • Uygulamalar arasında geçiş yapmak için hareketlerin kullanılması, bazen mevcut uygulamanın bir bölümünde önceki uygulama durumunun görüntü gösterilmesi sorunu giderildi.
  • Cihazın kilidi açıldıktan sonra bazen kilit ekranının kapatılmaması sorunu giderildi.
  • Widget'larda bitmap görüntülerin kaybolmasına veya başka bir şekilde yanlış oluşturulmasına neden olan sorun giderildi.
  • Son uygulamalar görünümündeki tüm uygulamaların, 'Uygulama Kullanılamıyor'' mesajıyla birlikte siyah resimler olarak görüntülenmesi sorunu giderildi.

Android 12L Beta 2 güncellemesi yayınlandı: İşte alan modeller

ANDROİD 12L BETA 2 GÜNCELLEMESİNİ ALAN MODELLER

 

 

-Google Pixel 3a
-Google Pixel 3a XL
-Google Pixel 4
-Google Pixel 4 XL
-Google Pixel 4a
-Google Pixel 4a 5G
-Google Pixel 5
-Google Pixel 5a

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...