Tgrt Haber
26 Temmuz 2022 09:50 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 10:00

Google, desteklenen modeller için Android 13 Beta 4.1 güncellemesini yayınladı

Yeni Android işletim sisteminde sona yaklaşan Google, kısa süre önce desteklenen Pixel serisi akıllı telefonları için Android 13 Beta 4.1 güncellemesini yayınladı. Hata düzeltmelerini içeren güncelleme, en son sürüm olarak kayıtlara geçti.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Android Authority
Google, desteklenen modeller için Android 13 Beta 4.1 güncellemesini yayınladı
android 13,akıllı telefon,teknoloji

Teknoloji devi Google, aylar öncesinde başladığı Android 13 çalışmalarında artık sona doğru geliyor. Her geçen yıl daha iyi ve güvenlik odaklı işletim sistemiyle karşımıza çıkan şirket, ağustos ayı civarlarında resmi olarak Android 13 güncellemesini de piyasaya sürecek.

Yeni Android 13 güncellemesi şu anda Pixel serisi cihazlar için beta olarak sunulmaya devam ediyor. Google dışında diğer markalar da Android 13 için hazırlıklarını sürdürürken, Pixel serisi cihazlar ise yeni sürümle güncellenmeye devam ediyor. 

YENİ ANDROID 13 BETA GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI

Google, kısa süre önce birtakım düzeltme yamasını içeren Android 13 Beta 4.1 güncellemesini kullanıma sundu. Resmi sürüm için ağustos ayı işaret edilirken, yayınlanan bu güncelleme ise artık final sürüme doğru gelindiğinin en büyük belirtisidir. 

Peki yeni Android 13 Beta 4.1 güncellemesi neler sunuyor? Son birkaç güncellemede Google, genellikle hata düzeltmeleri ve iyleştirmelere odaklanıyor. Özellik tarafında yepyeni kullanışlı işlevleri cihazlara sunan firma, daha yeni sürümler ile işletim sistemini pürüzleyerek daha kullanışlı hale getiriyor. 

Google, desteklenen modeller için Android 13 Beta 4.1 güncellemesini yayınladı

Android Authority sitesinin haberine göre Android 13 Beta 4.1 güncellemesi, temelinde bağlantı sorunları gibi küçük problemleri gideriyor. Küçük boyuttaki güncelleme, Bluetooth'a bağlanma, bazı Pixel cihazların Wifi bağlantısı esnasında çökmesine neden olan birkaç hatayı da ele alıyor. Yeni özellik ise bu sürümde şu ana kadar ortaya çıkmadı. 

Şu anda Google, Android 13 güncellemesini beta olarak sadece kendi ürettiği Pixel cihazlara sunuyor. Diğer makarlar da yeni işletim sistemi için test hazırlıklarına başlarken, ağustos ayı mobil yazılım anlamında epey hareketli günler göreceğimizi gösteriyor. Öyle ki Android 13 güncellemesi ile akıllı telefon ve tabletlerde yeni dönem başlayacak.

Kaynak: Android Authority
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...