Tgrt Haber
06 Ocak 2022 13:26

Ankara, metaverse'de dördüncü test şehri oldu

Metaverse yani sanal evren çılgınlığı tüm hızıyla devam ederken bu alanda bir adım da Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’nın metaverse’de dördüncü test kenti olduğunu duyurdu.

Ankara, metaverse'de dördüncü test şehri oldu
teknoloji,mansur yavaş,ankara,metaverse

Metaverse standartları geliştiren Open Ar Cloud Association, Ankara'yı metaverse’ün dördüncü test şehri ilan etti. Listenin ilk üç sırasında ise Los Angeles, Bari ve Helsinki şehirleri yer aldı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,

üzerinden bir paylaşım yaparak bu gelişmeyi duyurdu. Yavaş, “Ankara'mız; Los Angeles, Bari ve Helsinki'den sonra Metaverse'un açık ve birlikte kullanılır olması için standartlar geliştiren Open Ar Cloud Association'un 4. test şehri oldu. BLD 4.0 vizyonumuzla metaverse entegrasyonunu tamamlayacak, icraatlarımızla orada da olacağız.” dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin anlaşma yaptığı Open Ar Cloud Association, metaverse ekosistemi için bulut çözümleri geliştiriyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...