Tgrt Haber
28 Aralık 2021 11:32

iPhone 13 beklerken kutudan çıkan şoke etti

Teknoloji devi Apple’ın Eylül ayında piyasaya sürdüğü iPhone 13 serisi akıllı telefonları pek çok kişiyi cezbediyor. Ancak iPhone 13 Pro Max sipariş eden bir kişiye yanlışlıkla sütlü çikolata gönderildi.

iPhone 13 beklerken kutudan çıkan şoke etti
teknoloji,apple,iphone,iphone 13,çikolata,iphone modelleri,ingiltere

İnternet alışverişleri zaman zaman korkunç hatalarla ya da dolandırıcılık vakalarıyla sonuçlanabiliyor. Bir e-ticaret sitesinden telefon sipariş eden Marmarisli vatandaşı birçoğunuz hatırlarsınız. Çünkü kutudan telefon yerine oyuncak telefon ve salatalık çıkınca vatandaş soluğu emniyette almıştı. 

Benzer bir olay ise İngiltere’de yaşayan Daniel Carroll’un başına geldi. Apple’dan bin 45 Sterlin karşılığında iPhone 13 Pro Max siparişi veren adam, kutudan çıkan sütlü çikolata ve tuvalet kağıtları karşısında neye uğradığını şaşırdı. 

IPHONE 13 PRO MAX YERİNE ÇİKOLATA 

Sosyal medya hesabı üzerinden olayı anlatan Daniell Carroll, siparişi verdikten sonra iki hafta boyunca telefonu beklediğini söyledi. Daha fazla beklemek istemeyen Carroll, Batı Yorkshire’daki DHL Warehouse’a giderek telefonu bizzat almak istedi. Ancak kendisine verilen kargoyu açtığında dehşete kapıldı. 

iPhone 13 beklerken kutudan çıkan şoke etti

Twitter hesabından paylaşım yapan genç adam, kutudan iki adet 120 gram beyaz çikolata ve biraz tuvalet kağıdı parçası çıktığını fotoğraflarla gösterdi. Carroll, paketin daha önce bir başkası tarafından kurcalanmış olduğunu söyledi. Twitter paylaşımında, teslimatı “başarısızlıkla” niteledi. Bir başka paylaşımında ise telefonu 2 Aralık’ta Apple web sitesi üzerinden sipariş ettiğini ancak en erken teslimat gününün 17 Aralık olduğunu açıkladı. 

KUTU KARGO SIRASINDA KURCALANDI 

Tweetinde, “Geçen Cuma günü teslim edilmesi gerekiyordu. DHL'den birkaç çelişkili güncelleme aldım. Bütün gün orada kaldım ve hiçbir şey gelmedi. Cumartesi günü teslim alınabileceği söylendi. Pazartesi günü paketi almak için 24 millik bir yolculuk yaptım. Eve geldiğimde, bant oldukça gevşek olduğu için kutunun kurcalandığını anladım. Kutuda kötü kokan ucuz tuvalet kağıdı ve iki çikolata vardı.” dedi. 

Aradan neredeyse bir ay geçmesine rağmen, Daniel hala telefonuna sahip olamadığını da söyledi. Apple ile iletişime geçen Daniel Carroll, soruşturma tamamlanana kadar yeni bir telefon verilmeyeceğini belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...