Tgrt Haber
12 Ocak 2022 09:52

Apple, iPhone 14 bekleyenleri üzecek: İşte fiyatı

Apple, bu yıl birkaç yeni ürün piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak şirketin en çok beklenen cihazı yine iPhone olacak. Cupertino, California merkezli teknoloji devi, iPhone 14 serisi modellerini bu yıl içinde piyasaya sürecek.

Apple, iPhone 14 bekleyenleri üzecek: İşte fiyatı
teknoloji,,apple,,iphone 14,,iphone,,iphone modelleri,,iphone fiyatları,

Yeni iPhone serisi resmileşmeden önce telefonla ilgili söylenti ve sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Teknoloji sitelerinin ve sızıntı kaynaklarının paylaşımları, telefonla ilgili ne bekleyeceğimiz hakkında bize ipucu veriyor. 

LeaksApplePro’nun haberine göre, iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max’in fiyatı, Apple'ın premium telefonlar için biçtiği fiyatlandırmadan daha yüksek olması bekleniyor.

Bu konuda tahminde bulunan kaynak, iPhone 14 Pro'nun 1.099 dolardan, Pro Max'in ise 1.199 dolardan başlayacağını iddia etti. Bununla birlikte, standart iPhone 14 modelinin ise önceki modele benzer şekilde 799 dolarlık aynı başlangıç ​​fiyatına sahip olacağı konuşuluyor. 

Bu fiyat artışının nedeni olarak ise yeni tasarım ve yükseltmeler olarak gösteriliyor. 

DÖRT FARKLI IPHONE 14 MODELİ

Apple, 6.1-inç ekranlı iPhone 14, 6.7-inç ekranlı iPhone 14 Max, 6.1-inç ekrana sahip iPhone 14 Pro ve 6.7-inç ekranlı iPhone 14 Pro Max modelleri çıkarabilir.

Apple, iPhone 14 bekleyenleri üzecek: İşte fiyatı

Bu arada, iPhone 14 Pro modellerinin ekranın üst kısmındaki çentik yerine ön kamerayı yerleştirmek için bir delikli tasarımla geleceği konuşuluyor. Ayrıca yeni modellerin yükseltilmiş kamera konfigürasyonunun yanı sıra görüntüleme özellikleri ile gelmesi bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...