Tgrt Haber
26 Şubat 2014 10:38

Apple İphone'lar için beklenilen Jailbreak'i yayınladı

Apple, Jailbreak işlemi için yeni bir versiyon yayınlandı.

Apple İphone'lar için beklenilen Jailbreak'i yayınladı
Apple, İphone'lar, Jailbreak'i yayınladı,

JamRa1n Jailbreak ile iOS 7.0.5 çalıştıran iPhone 5, 5S, 4S, iPad ve iPod Touch cihazlarında Jailbreak işlemi yapmak mümkün oluyor. Uygulamayı indirmek isteyenlerin, öncelikle onu satın alması gerekiyor. Bazı kullanıcılar, iOS 7.0.5 / 7.0.4 yükledikten sonra pişman olarak eski işletim sistemine dönmek isteseler de bu mümkün olmuyor. Jailbreak ile bu işlemi gerçekleştirmek mümkün. Ancak yeni Jailbreak'ın iPad 2 ile çalışmadığını hatırlatmak gerekiyor zira Apple'ın iPad 2'de kullandığı güvenlik önlemlerini geçmek henüz mümkün görünmüyor. Ancak Jailbreak ekibi bu cihaz üzerinde de çalışıyor ve iPad 2'de Jailbreak çalıştırmak mümkün olduğunda Twitter hesapları üzerinden duyuracaklarını ifade ediyorlar.
Jailbreak işlemi yapmaya niyetli "iCihaz" sahiplerine bunun teknik bir işlem olduğunu ve yapılacak ufak bir hatanın bile cihazları için büyük tehlike oluşturabildiğini hatırlatalım. Ayrıca bu işlemin garantiyi devre dışı bırakabildiği de unutulmamalı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...