Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ocak 2022 13:54

Apple'dan katlanabilir iPhone atağı: Prototipleri test ediyor

Katlanabilir akıllı telefon modelleri 2021 yılına damgasını vurdu. Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleri ile başlayan moda, Huawei ve OPPO ile devam etti. Bir adım da iPhone üreticisi Apple’dan geliyor.

Apple'dan katlanabilir iPhone atağı: Prototipleri test ediyor
teknoloj,,iphone,,katlanabilir iphone,,apple,,katlanabilir telefonlar,,galaxy telefonlar,

Teknoloji şirketleri hakkında sızıntı yapan Twitter kullanıcısı Dylandkt, Apple’ın birden fazla katlanabilir iPhone prototipini test ettiğini ileri sürdü. Ancak sızıntı kaynağı, Apple’ın katlanabilir ekran teknolojisinin yeterince gelişmediğini belirtti. 

APPLE MODASININ GEÇMESİNDEN KORKUYOR

Bununla birlikte, Apple’ın katlanabilir akıllı telefonların tüketiciler arasında popüler olmaya devam edip etmeyeceği veya önümüzdeki yıllarda modasının geçeceği konusunda endişeli olduğu bildiriliyor.

Apple'dan katlanabilir iPhone atağı: Prototipleri test ediyor

Bu nedenlerden ötürü, teknoloji devinin yakın bir zamanda katlanabilir iPhone çıkarması beklenmiyor. Ancak ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2023'te 8 inçlik esnek OLED QHD+ ekranlı katlanabilir bir iPhone’u piyasaya süreceğini söyledi. 

SÖYLENTİ ÇOK AMA TELEFON HALA YOK

Katlanabilir iPhone söylentileri 2016'dan beri ortalıkta dolaşıyor. Hatta Samsung'un Apple'a test amacıyla katlanabilir ekran örnekleri sağladığı bile iddia edildi. 

Apple'dan katlanabilir iPhone atağı: Prototipleri test ediyor

Apple'ın katlanabilir iPhone prototiplerinden en az birinin, menteşe ile birbirine bağlı iki ayrı ekran paneline sahip olduğu söyleniyor. Bir diğeri ise Galaxy Z Flip'e benzer kapaklı tasarıma sahip olabilir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...