Tgrt Haber
31 Mart 2016 01:51

Apple o hatayı düzeltti

Beklenen güncelleme kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Apple o hatayı düzeltti
apple, apple güncelleme, ipad 2

Hatırlarsanız bazı kullanıcılar iOS 9.3 güncellemesinde aktivasyon ekranında takılı kalmış ve durum internette oldukça konuşulmuştu. Problem özellikle iPad 2'yi etkiledi. 9to5Mac'in raporuna göre Apple 13E236 yapı numaralı yeni 9.3 güncellemesini iPad 2 kullanıcıları için yayınladı.

Daha önce yayınlanan 9.3 güncellemesinin yapı numarası iPhone için 13E234, iPad içinse 13E233'tü.

iPad 2 kullanıcıları cihazlarını iTunes'a bağlayarak yeni firmware ile güncelleyebilir. Birkaç gün önce iMore sitesine konuşan Apple sözcüsü iPhone 5s ve iPad Air öncesi cihazları etkileyen sorun üstünde çalıştıklarını ve birkaç güne kadar yeni bir sürüm yayınlayacaklarını açıklamıştı. Bu arada bazı iPhone'larda 9.3 güncellemesinden sonra (iPhone 6 ve 6s de buna dahil) donma sorunuyla karşı karşıya kaldı. Sosyal medya ve Apple destek forumlarında yazanlara göre Safari, Mail, Notlar ve Messages uygulamalarında iPhone'lar durduk yere donuyor. Kullanım süresinin azalması, takılmalar ise şikayet edilen diğer noktalar. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...