Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2021 10:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:43

Apple Store uygulaması güncellendi | iPad'de hızlı erişim için kenar çubuğu geldi

Amerikalı teknoloji devi Apple, iPad uygulaması için Apple Store'da yayınladığı bir güncelleme ile uygulamayı yeni ara yüze kavuşturduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Apple Store uygulaması güncellendi | iPad'de hızlı erişim için kenar çubuğu geldi
appleinsider,,apple,,iPadOS,,Apple Store,,iPad,Virtual Today at Apple,,kenar çubuğu,,iPad&tt2;deki Apple Store uygulaması güncellendi,

Apple, Apple Store'un iPad uygulaması için appleinsider.com'da yayınladığı bir haberle güncellediğini duyurdu. Yeni güncelleme ile uygulamayı daha kullanılabilir hale kavuştuğunu duyuran Apple, yeni tasarım ile uygulama ekranın sol tarafında bir kenar çubuğu eklendi.

Apple Store uygulaması güncellendi | iPad'de hızlı erişim için kenar çubuğu geldi

Apple Store uygulamasında iPadOS için yeni görünüm

Çarşamba günü yayınlanan haberde yeniden tasarlanan Apple Store uygulaması kullanıcıların hem dikey pozisyonda hem de yatay pozisyonda ekranın sol tarafına bir kenar çubuğu ekleyerek belirli alışveriş bölümlerine daha hızlı erişim sağlıyor.

Yeni eklenen kenar çubuğunda: "Arama", "Çanta" ve "Son Siparişler" düğmeleri eklendi. Diğer taraftan kenar çubuğunun ekranı kaplamaması için kullanılmadığında otomatik olarak gizlendiğini belirtmiş olalım. 

Sözkonusu yeniliğin dışında Apple, kullanıcıların temel bilgilerinin kullanımından, üretken kalmanın yollarına kadar öğrenmelerine yardımcı olacak sanal "Today at Apple" oturumları için destekte sunuyor. Yeni güncelleme ile tüm kullanıcılara, alışveriş yapılırken, sorunsuz bir şekilde klavye veya Apple Pencil ekleyebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...