Tgrt Haber
21 Mart 2016 18:39

Apple tarafından iPhone SE tanıtımı yapıldı

Apple'ın merakla beklenen 21 Mart etkinliği günü geldi çattı.

Apple tarafından iPhone SE tanıtımı yapıldı
iphone, iphone se, yeni iphone,

-iPhone SE beklendiği gibi ipHone 5'i andırıyor. Ancak özellikleri 6S'e yakın. iPhone SE'de 64 bit A9 işlemci ve M9 hareket yardımcı-işlemcisi var.

-Açıklandı. Adı beklendiği gibi iPhone SE.

-Sıra geldi yeni iPhone'a. Greg Joswiak sahnede. "Bugün daha küçük iPhone'u konuşmak için buradayız" diyerek beklenenin geleceğini belli ediyor.

-Apple TV'yle ilgili uygulamalara sıra geldi. Apple TV için App Store'da 5 bin uygulama bulunuyor. Artık HBO da Apple TV'den izlenebilecek. Apple TV arayüzüne klasör desteği geliyor. Kullanıcı adı ve parola dahil sesli komutları dikte etme. Live Photos bugünden itibaren tvOS'a geliyor.

-Tim Cook artık Apple Watch'un fiyatının 299 dolardan başladığı müjdesini veriyor. Yani fiyatı düşürüldü.

-Sıra geldi Apple Watch'a. Tim Cook yeniden sahnede. Cook, Apple Watch'un yeni kayışlarını tanıtıyor ve kullanıcıların kayış değiştirmeyi sevdiğini söylüyor. Yeni örgülü naylon bant kayışlar farklı renk seçeneklerine sahip.

- Daha sonra CareKit adlı yeni bir sağlık uygulamasından ve bu uygulamanın Parkinson hastaları için geliştirildiği, böylece hastaların tedavilerinin kişiselleştirilmesinin amaçlandığı belirtiliyor. Böylece ilaçların ve egzersizlerin verimliliği takip edilebiliyor.

-Tim Cook yeniden sahneye çıktı sağlık teknolojileriyle ilgili bilgi verdikten sonra bir video yayına girdi. Videoda Apple'ın ReSearchKit'i hakkında bilgi verliiyor. Videoya göre bir Parkinson araştırması bu kit sayesinde 24 saat içinde büyük gelişim gösterdi.

-Lisa Jackson, Apple'ın Renew programından bahsetti. Burada başrolü Liam adlı bir robot oynuyor. iPhone'un nasıl sökülüp geri dönüşüme alındığını gösteren bir video yayınlandı.

-Daha sonra Lisa Jackson sahneye çıktı ve yenilenebilir enerjilerden Çin ve Singapur'daki güneş enerjisi yatırımlarından bahsetti.

-Tim Cook data ve kişisel bilgilerin güvenliği konusunda her zaman mücadele edeceklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...