Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Temmuz 2022 10:55 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 10:59

Apple Watch 8 bir ilke imza atacak: Ateşinizin olup olmadığını anlayabilecek

Apple'ın bu yıl karşımıza çıkaracağı yeni akıllı saati bir ilke imza atacak. İçerisinde barındıracağı yerleşik ısı sensörüyle, ateşinizi ölçüp bildirebilecek.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Bloomberg
Apple Watch 8 bir ilke imza atacak: Ateşinizin olup olmadığını anlayabilecek
,teknoloji

ABD merkezli teknoloji devi Apple, bu yıl düzenleyeceği etkinlikle yeni iPhone 14 serisini piyasaya sürecek. İddialı özellikler, yeni tasarım ve daha birçok yenilikle gelecek iPhone 14 serisi gözleri üzerine çekecek. Akıllı telefona ek olarak firmanın aynı zamanda, giyilebilir teknoloji ürünü Apple Watch 8'i de tanıtması bekleniyor.

Apple Watch serisinin en yeni versiyonu olacak Apple Watch 8, beklentinin üzerinde bir yeniliğe sahip olacak. Dünyaca ünlü Bloomberg'ün yazarı Mark Gurman, yeni akıllı saatle ilgili çok önemli bir bilgiyi paylaştı. Apple bu kez çok konuşulacak...

ATEŞ ÖLÇÜMÜ YAPILABİLECEK

Bloomberg yazarı Mark Gurman, yakında çıkacak Apple Watch 8 serisinin yerleşik bir sensör sayesinde vücut ısınını ölçebileceğini söylemişti. Ancak bu özelliğin yeni ayrıntıları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Vücut ısı ölçümünü destekleyecek Apple Watch 8'in bu özelliği, normal ısının üzerine çıkıldığında kullanıcıyı bildirim yoluyla uyaracak.

Apple Watch 8 bir ilke imza atacak: Ateşinizin olup olmadığını anlayabilecek

Konuya ilişkin olarak Mark Gurman, '' hem standart Seri 8 hem de sporcular için tasarlanmış yeni Watch 8, geneleksel ısı ölçerlerden farklı olarak vücut sıcaklıklarını doğrudan okumayacak. Bunun yerine kullanıcının ateşi yüksek olduğunda doğrudan uyarıda bulunacak'' dedi.

Mark Gurman, sağlık açısından Watch 8'in önemli özelliklerle geleceğini aktarırken, aynı zamanda tasarımda da bazı farklılıklar olacağını açıkladı. Ancak bunun detayları henüz netleşmedi. Şu ana kadar aktarılan 'garanti' sayılacak özellikler bunlar.

 

Kaynak: Bloomberg
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...