Tgrt Haber
01 Ocak 2014 10:56

Apple'ı sevindiren haber

Teknoloji devi Apple'ın 2013 yılının Eylül ayında yayınladığı en son işletim sistemi iOS 7, şu anda Apple mobil cihazlarının %78'i tarafından kullanılıyor.

Apple'ı sevindiren haber
Teknoloji devi Apple,en son işletim sistemi iOS 7, şu anda Apple mobil cihazlarının %78'i tarafından kullanılıyor,işletim sistemi, cihazlar,

Teknoloji devi Apple'ın 2013 yılının Eylül ayında yayınladığı en son işletim sistemi iOS 7, şu anda Apple mobil cihazlarının %78'i tarafından kullanılıyor. Sadece 3 ayda kullanıcıların neredeyse %80'ine ulaşmış olan işletim sistemi, Apple'ın kullanıcılarının isteklerine uygun güncellemeler yaptığını gösteriyor. Apple tarafından açıklanan rakamlara göre mobil cihazların %78'inde iOS 7, %18'inde iOS 6 ve geri kalan %4'lük dilimdeki cihazlarda ise iOS 5 ve daha önceki sürümler kullanılıyor.
iOS'a göre çok daha fazla sürüm çeşidi olan Android'in en çok tercih edilen sürümü %37.4'lük kullanım payıyla 4.1 Jelly Bean serisi. Şaşırtıcı biçimde Android'in çok daha az gelişmiş modellerinden olan 2.3 Gingerbread serisi %24.1'lik bir kullanım payına sahip. Gingerbread serisinin son güncellemesi Eylül 2011'de gerçekleşmişti.  Android'in yeni sürümleri ise hayal kırıklığı yaşatacak seviyelerde bulunuyor. Android 4.3 %4.2'lik bir paya sahipken, en son seri 4.4 KitKat ise Android cihazların sadece %1.1'inde bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...