Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Aralık 2020 10:56

ASELSAN 2020'yi ihracatla kapattı: 38,3 milyon dolarlık sözleşme imzalandı

ASELSAN komuta ve kontrol sistemi, anti-tank füze fırlatma sistemleri, ataletsel navigasyon sistemleri ve atış yeri tespit sistemleri ihraç edecek. 2021'de teslim edilecek ürünlerin sözleşme bedeli 38,3 milyon dolar.

ASELSAN 2020'yi ihracatla kapattı: 38,3 milyon dolarlık sözleşme imzalandı
aselsan,

Türk savunma sanayisinin en önemli kurumlarından biri olan Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN), 2020'yi ihracatla kapattı.

AA'da yer alan habere göre, ASELSAN, komuta ve kontrol sistemi, anti-tank füze fırlatma sistemleri, ataletsel navigasyon sistemleri ve atış yeri tespit sistemleri ihraç edecek. 

2021'de teslim edilecek ürünlerin sözleşme bedeli 38,3 milyon dolar.


TANKSAVAR FÜZE FIRLATMA SİSTEMİ

ASELSAN'dan yapılan açıklamada, Tanksavar Füze Fırlatma Sistemi'nin paletli/tekerlekli personel taşıyıcı araçların ana muharebe tanklarına karşı savunmasında kullanılmak üzere geliştirildiği belirtilmiştir.

Tanksavar Füze Fırlatma Sistemi, uzaktan kumandalı stabilize taret 4 adet Anti-Tank Füzesi (Kornet, Skif, Omtas vb.) taşımakta. Tarette yer alan füze sayısı müşteri ihtiyaçlarına göre düzenlenebilmekte. Asimetrik yakın mesafe tehditlerden korumak amacıyla sistem 4 adet Anti-Tank füzesinin yanında 7.62 veya 12.7 mm makinalı tüfek ile donatılmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...