Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2015 19:16

Ayyıldız Tim HDP'ye siber savaş açtı

Suruç'ta meydana gelen olaylar sonrası yaptığı açıklamalarla tepki toplayan HDP'li vekillere ilk sert cevap hacker grubu Ayyıldız Tim'den geldi.

Ayyıldız Tim HDP'ye siber savaş açtı
ayyıldız tim, hdp, hack, vekiller,

Suruç'ta meydana gelen ve bir çok kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası HDP'li vekillerin yaptığı açıklamalar tepki toplamış, bir çok kesimden bu açıklamalara eleştiri gelmişti. Ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim, HDP'ye karşı siber ortamda savaş başlattıklarını açıkladı. Dün akşam saatlerinde HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir'in sitesini hackleyen Ayyıldız Tim grubu yaptıkları açıklamada; Her gün bir vekil sitesi hacklemeye kararı aldık. Dualarınızı eksik etmeyin' açıklaması yaptılar. Siber saldırıların sıradaki hedefinin kim olduğu bilinmezken, TGRT Haber'den Semih Bişkin'in edindiği bilgilere göre, Ayyıldız Tim dört koldan tüm ekipleriyle birlikte bu işe yoğunlaşmış durumda. Ayyıldız Tim'in ayrıca Twitter'da yer alan @ayyildizorg hesabından gelişmeleri anlık olarak paylaşacağı öğrenildi. TGRT Haber / Semih Bişkin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...