Tgrt Haber
08 Şubat 2018 11:14

Ayyıldız Tim'den Ermenistan'a büyük darbe!

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, Ermenistan'a ait olan 'apple' ve 'aliexpress' sitelerini hackledi. Bu iki büyük sitenin hacklenmesi büyük yankı uyandırdı. Ayyıldız Tim ele geçirdiği tüm sitelere şu mesajı bıraktı: 'Azerbaycana selam olsun. Ermeni hükümetine uyarıdır'

Ayyıldız Tim'den Ermenistan'a büyük darbe!
ayyıldız tim,ermenistan,darbe,hack

Dünya çapında büyük satış rakamlarıyla bilinen Apple'ın Ermenistan sitesi büyük bir şok yaşadı. Ayyıldız Tim Apple'ın Ermenistan internet sitesini hacklediklerini ve verileri geçirdiğini açıkladı.

İşte Ayyıldız Tim'in o açıklaması!
Ayyıldız Tim'den Ermenistan'a büyük darbe!

Aliexpress de şoku yaşadı!

Alışveriş sitesi olarak bilinen ve A'dan Z'ye pek çok ürün grubunu içinde barındıran Aliexpress dünyanın pek çok ülkesinden kullanılıyor. Ermenistan'a ait olan 'aliexpress' de Ayyıldız Tim tarafından ele geçirildi. Ayyıldız Tim açıklamasında: 'Aliexpress'in Ermenistan internet sitesi Ayyıldız Tim tarafından  hacklenmiştir. Veriler ele geçirilmiştir' dedi. 

İşte o açıklama:

Ayyıldız Tim'den Ermenistan'a büyük darbe!
Ayrıca Ayyıldız Tim son olarak Ermenistan'a ait olan istore.am'i de ele geçirdi. Ayyıldız Tim ele geçirdiği tüm sitelere şu mesajı bıraktı: 'Azerbaycana selam olsun. Ermeni hükümetine uyarıdır' Ayrıca Ayyıldız Tim Ermenistan'a ait olan bir çok siteyi de ele geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...