Tgrt Haber
14 Ocak 2022 09:18

Dillerden düşmeyen 'Baby Shark', YouTube rekoru kırdı

Çocukların yanı sıra yetişkinlerin de dilinden düşmeyen “Baby Shark" isimli şarkıdan kaçmak imkansız. Pinkfong'un akıllarda yer edinen şarkısı YouTube'da 10 milyar izlenmeye ulaşan ilk video oldu.

Dillerden düşmeyen 'Baby Shark', YouTube rekoru kırdı
baby shark video,baby shark,baby shark youtube,youtube

Popüler video akış platformu YouTube, milyonlarca paylaşıma ev sahipliği yapıyor. Şimdiye kadar en çok izlenen video ise Porto Rikolu şarkıcı Luis Fonsi'nin “Despacito” isimli şarkısıydı. Despacito, YouTube’da 7,7 milyar izlenmeyi başardı. Ancak bir çocuk şarkısı bu rekoru kırdı. 

Güney Koreli Pinkfong’un 2016 yılında yayınladığı Baby Shark parçası, özellikle çocukların dilinden düşmüyor. O tarihten beri şarkının onlarca kopyası yapıldı ve dünya çapında milyarlarca insana ulaştı. 

DESPACITO UNUTULDU, BABY SHARK DİLLERDE

Despacito gibi büyük çıkış yakalayan şarkıların zamanla unutulduğu bir mecrada Baby Shark, yıllar süren bir popülerliğe ulaştı. Bu nedenle, yakın gelecekte Baby Shark’a olan ilginin azalması beklenmiyor. 

Dillerden düşmeyen 'Baby Shark', YouTube rekoru kırdı

Bu arada Alman TV kanalı Nickelodeon, Baby Shark şovunun yanı sıra uzun metrajlı bir film projesi de başlatıyor. Hatta Baby Shark ile ilgili NFT bile var.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...