Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 17:51 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 20:28

Bakan Varank duyurdu: TOGG fabrikasının açılış tarihi belli oldu

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG ile ilgili sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un fabrikasının 29 Ekim'de açılacağını açıklayarak araçların seri üretim bantlarından inmeye başlayacağını söyledi.

Bakan Varank duyurdu: TOGG fabrikasının açılış tarihi belli oldu
Mustafa Varank,TOGG

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG ile ilgili sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG ile ilgili öneml açıklamalarda bulund. 2023 seçimlerini kazandıklarında Türkiye'nin geleceğinin çok daha aydınlık olacağını da dile getitiren Varank, TOGG'un fabrikasının ne zaman açıklacağını açıkladı.

"ARAÇLAR SERİ ÜRETİM BANTLARINDAN İNMEYE BAŞLAYACAK"

Bakan Varank,Türkiye'de yapılmamışları yaptıklarını, plan ve projelerinin muhalefetin yanına bile yanaşamayacağı ufukta olduğunu söyledi. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamışları yaptıklarını açıklayan Varank, ''Biz bugün Türkiye’nin arabasını konuştuğumuzda muhalefet ne diyor, bu arabayı yapamazsınız, yapsanız bile satamazsınız, işte 29 Ekim geliyor. Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’de açacağız. Araçlarımız seri üretim bantlarından inmeye başlayacaklar” ifadelerini kullandı.

"MUTLAKA UZAY ÇALIŞMASI YAPMALIYIZ"

Muhalefetin ülkeye verebileceği hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Bakan Varank, “Biz diyoruz ki; uzayda bir yarış var, Türkiye asla bu yarıştan geri kalmamalı, eğer Türkiye’nin geleceğini ipotek altında bırakmak istemiyorsak, mutlaka uzay çalışması yapmalıyız'' dedi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...