Tgrt Haber
20 May 2021 09:13

Basketbol severlere müjde: NBA oyunu Fortnite’a geliyor!

Dünyanın en bilinen basketbol ligi NBA, Fortnite ile işbirliği yaparak, NBA play-off’ları başlamadan önce özel bir etkinlik düzenleyecek. İşte detaylar...

Basketbol severlere müjde: NBA oyunu Fortnite’a geliyor!
Basketbol,NBA,Fortnite,NBA takımı,NBA Team Battles,GameSpot,EpicGames

Oyun dünyasının popüler battle royalelerinden olan Fortnite, piyasaya çıktığı 2017 yılından beri milyonlarca kullanıcıya sahip olmayı başardı. Tabi, Fortnite’ın bu kadar kısa bir zaman dilimi içinde böylesine ünlenmesinin en büyük sebebi hiç kuşkusuz oyunun sunduğu farklı dinamikler ve özgün oynanış tarzıdır. Böyle olmasına rağmen konuya daha profosyonel bakacak olursak saydığımız bu özellikler de tek başına tek başına bu başarıyı açıklamayaz elbette. Fakat oyun çıktığı günden beri diğer battle royale yapımlarına göre daha iyi uygulayıp, daha geniş stratejiler geliştirerek iş birliklerine açık oldu. 

Basketbol severlere müjde: NBA oyunu Fortnite’a geliyor!

Fortnite'nin daha önce Marvel, DC, Stranger Things, NFL, Neymar, ünlü Twitch yayıncılarının daha birçok markayla iş birliği yapmıştı. Gerçekleşen iş birlikleri genel olarak kozmetik (skinler) olarak gerçekleşirken, bazen de oyuna gelen çeşitli oyun modlarıyla ortaya çıkmıştı. Evet, Epic Games’in de resmi olarak duyurduğu üzere, oyuna “The Crossover” adı altında NBA skin’leri (kostüm) geliyor.

22 Mayıs 2021 TSİ 03.00’da gelecek yeni kıyafetlerle oyuncular formaları giyip ligin 30 takımından birini destekleyebilecek. Basketbol Ustaları setinde, 30 NBA takımının formalarının da dahil olduğu toplam 31 forma bulunuyor.

Ayrıca Kolay Sayı Paketi’yle Çengel Atış ifadesini ve NBA’in 30 takımının her birinin logosunun koyulabildiği Pota-Lama sırt süsünü kapabilirsiniz. Pota-Lama sırt süsü kullanan başka oyuncular gördüğünüzde atışınızı yapabileceksiniz.

Basketbol severlere müjde: NBA oyunu Fortnite’a geliyor!

NBA yıldızları Donovan Mitchell ve Trae Young‘ın bizzat seçtiği Dolabım Paketleri önümüzdeki haftadan itibaren içerik mağazasında olacak. Donovan’ın Dolabım Paketi’nde Pijamabalığı kıyafeti, Peluşbalığı sırt süsü, Karayaran kazması, Dinamik Ateş kaplaması, Tehlikeli Dans ifadesi bulunurken, Trae’nin Dolabım Paketi’nde ise Kızıl Kuvvet kıyafeti, Altın Çapa kazması, Yıldız Kuşağı kaplaması ve Basketbol Numaraları ifadesi yer alıyor.

Basketbol severlere müjde: NBA oyunu Fortnite’a geliyor!

State Farm Play-In Turnuvası’nın ardından bu hafta NBA Elemeleri başlar başlamaz Fortnite x NBA: Basketbol Aşkı da ligdeki 30 takımın her birini içeren beş günlük bir yarışma düzenlenecek.

Fortine sistem gereksinimleri nedir?

Fortnite minumum sistem gereksinimleri:

  • PC’de Intel HD 4000; Mac’te Intel Iris Pro 5200 veya muadili AMD GPU
  • Core i3-3225 3.3 GHz
  • 4 GB RAM
  • Windows 7/8/10 64-bit + macOS 10.14.6 sürümü

Fortnite için sistem gereksinimleri:

  • Nvidia GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 muadili DX11 GPU
  • 2 GB VRAM
  • Core i5-7300U 3.5 GHz
  • 8 GB RAM
  • Windows 7/8/10 64-bit + macOS 10.14.6 veya daha yeni sürümleri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...