Tgrt Haber
12 May 2022 16:10 - Güncelleme : 12 May 2022 16:24

Bethesda, Merakla Beklenen 'Starfield' Oyununu Erteledi: İşte Yeni Tarihi

Oyun yayım şirketi Bethesda, merakla beklenen Starfield oyununun çıkış tarihini erteledi. Yeni tarih de belli oldu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Yahoo
Bethesda, Merakla Beklenen 'Starfield' Oyununu Erteledi: İşte Yeni Tarihi

Microsoft'a bağlı oyun şirketi Bethesda, kısa süre önce yaptığı bir açıklama ile Starfield oyununun ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Uzun süredir beklenen bilim kurgu oyununun çıkış yapması beklenirken, yapım şirketi bazı nedenlerden dolayı bunu ertelemek zorunda olduğunu açıkladı.

STARFIELD VE REDFALL OYUNLARI ERTELENDİ

Geliştiricilerin muhteşem çalıştığını belirten Bethesda, oyunu en iyi şekilde çıkarabilmek için çalışanların biraz daha zamana ihityacı olduğunu belirtti. Bu bağlamda beklenen çıkış tarihi de biraz daha ötelenmiş oldu.

Bethesda, Merakla Beklenen 'Starfield' Oyununu Erteledi: İşte Yeni Tarihi

Normal planlamada Starfield'ın 11 Kasım tarihinde çıkış yapması bekleniyordu. Öte yandan bir diğer Redfall oyunun da yaz aylarında piyasaya sürülmesi ön görülüyordu.

Ancak gelişim süreci henüz tamamlanmadığı için söz konusu oyunlar 2023 yılına ertelendi. Tabii ertelenen oyunlar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Ek olarak; Nintendo'nun Breath of the Wild devamı ve EA'nın PGA Tour'u da yine ertelenen oyunlar arasında yer alıyor.

 

 

Kaynak: Yahoo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...