Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2018 18:48

BİM getiriyor: Yarı fiyatına satacak!

Perakende mağazalar zinciri BİM son dönemlerde teknoloji meraklıları için ilginç kampanyalar yaparak adından söz ettirmeyi başardı. Marketler zinciri Apple markalı ürünler, PS 4 ve iPhone X’ten sonra şimdi de Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör satacak.

BİM getiriyor: Yarı fiyatına satacak!
BİM

BİM marketler zinciri ürün yelpazesine teknolojik ürünleri eklemeye devam ediyor. Daha önce satışa sunulan Apple markalı ürünler için mağaza önünde yine kuyruklar oluşmuştu. Bu sefer de Xiaomi’nin çok beğenilen Mi Bluetooth hoparlörünü satacak.

Yarı fiyatına satışa çıkacak

Ürünler 16 Mart Cuma günü itibariyle raflarda yerini alacak ve 129TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörün normalde piyasa fiyatı 230-250 TL arası değişiklik gösteriyor. Yani ürünü neredeyse yarı fiyatına alabilirsiniz.Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörün teknik özelliklerine gelecek olursak, 85 Hz – 20 KHz frekans aralığında ses deneyimi, 2 kanallı stereo özelliğe sahip, 2 x 3W gücünde hoparlörü, Aux ve hafıza kartı desteği de bulunuyor.BİM ayrıca bu tarihten itibaren Vestel Venüs E5000 akıllı telefonun satışına da başlayacak. Bu cihazın fiyatı ise 499TL olarak belirtilmiş. BİM'in yayınladığı katalogda bulunan Bluetooth kulaklık piyasadaki muadillerine göre daha ucuz fiyata satılıyor.

BİM getiriyor: Yarı fiyatına satacak!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...