Tgrt Haber
01 Ekim 2021 13:02

Bir doktor iPhone 13 Pro Max'i göz muayenesinde kullandı

ABD'de bir doktor, göz tedavisi için iPhone 13 Pro Max'i kullandı, Linkedln'de de nasıl kullandığını açıkladı.

Bir doktor iPhone 13 Pro Max'i göz muayenesinde kullandı
göz,iphone,iphone 13

Bugün Türkiye'de geçtiğimiz haftalarda ise yurt dışında satışa çıkan iPhone 13'ün Pro Max cep telefonu amacı dışında ilginç bir şekilde kullanıldı. ABD'de bir doktor, göz tedavisinde iPhone 13 Pro Max'i kullandı.

Göz doktoru Tommy Korn, Linkedln'deki yaptığı paylaşımla fotoğrafları karşılaştırdı ve kornea naklinde ortaya çıkan aşınmanın iyileşme durumunu kontrol etmek için iPhone 13 Pro Max'in Makro modunu nasıl kullandığını açıkladı. Dr. Korn, hastasının bazı görüntülerini de sosyal medya platformunda paylaştı. Fotoğraflar, makro modunda gözleri oldukça ayrıntılı olarak ortaya koydu.

Bir doktor iPhone 13 Pro Max'i göz muayenesinde kullandı

Konuya ilişkin yorum yapan doktor, şu ifadeleri kullandı:

''Bu hafta makro göz fotoğrafları için iPhone 13 Pro Max kullanıyorum... Göz bakımı ve teletıpta yenilik yapacak. Fotoğraflar kornea naklinde çözülen bir aşınmanın son halinden. Fotoğrafları kullanmak için hastadan izin aldım. Not: Bu "Pro kamera" bir telefon uygulamasını da içermektedir.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...