Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ağustos 2022 16:34 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 16:38

Call of Duty Modern Warfare 2'nin yeni haritası açıklandı: Beta tarihi de belli oldu

Oyunseverlerin merakla beklediği Call of Duty Modern Warfare 2'nin yeni haritası paylaşıldı. Çoklu oyuncu haritanın yanı sıra açık beta tarihi de belli oldu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: gamespot
Call of Duty Modern Warfare 2'nin yeni haritası açıklandı: Beta tarihi de belli oldu
call of duty,oyun

Activison’un en sevilen oyunlarından Call of Duty Modern Warfare 2 için beklenen duyurular geldi. Blizzard, yeni çok oyunculu haritayı tanıttı ve açık beta tarihini de açıkladı. Kullanıcılar belirlenen günden itibaren Marina Bay Grand Prix haritasıyla yeni sezonu oynayabilecekler.

Call of Duty: League 2022 sezonunun sona ermesinin ardından yeni oyunu Call of Duty Modern Warfare 2'nin açık beta tarihlerini açıkladı. Steam oyuncuları 22-23 Eylül tarihlerinde açık betaya erken erişim sağlayabilecek.

MODERN WARFARE 2 AÇIK BETA TARİHİ NETLEŞTİ

Modern Warfare 2'nin açık betası Steam oyuncuları ve diğer platformlar olmak üzere iki seçenekle geliyor. 22-23 Eylül tarihleri arasında Callof Duty Modern Warfare2'ye Steam kullanıcıları erken erişim sağlarken, 24-26Eylül tarihleri arasında ise tüm platformlara açık betanın erken erişimi sağlanmış olacak.

Call of Duty Modern Warfare 2'nin yeni haritası açıklandı: Beta tarihi de belli oldu

Diğer yandan ikinci beta hafta sonu PC'de mevcut olacak ve 22 Eylül Perşembe günü saat 10: 00'da PT'den 26 Eylül Pazartesi gününe kadar sürmesi planlanıyor. Crossplay, hangi donanımda oynarlarsa oynasınlar, arkadaşlarınızla ve daha büyük toplulukla parti yapmanıza izin verecek şekilde aktif olacaktır.

Steam Erken Erişim: Steam üzerinden PC için önceden satın almış olanlar, 22 Eylül Perşembe günü saat 10:00'da PT ile Beta oynamaya başlayabilirler. PC oyuncularının bir Steam hesabına sahip olmaları gerekmektedir.

Son olarak PC Açık Beta: 24 Eylül Cumartesi günü saat 10:00'dan 26 Eylül Pazartesi gününe kadar hafta sonunun geri kalanına ön sipariş durumundan bağımsız olarak PC oyuncuları erişebilir. Tüm topluluk artık Modern Warfare II'de bulunan etkileyici miktarda Beta içeriğini deneyimleyebilir, lansmanda oyun içinde mevcut ödüllerin kilidini açabilir ve birlikte oynayabilir.

Kaynak: gamespot
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...