Tgrt Haber
17 Haziran 2022 10:30 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 10:32

Diablo 4 Beklediğinize Değecek: Eleştirilen Diablo Immortal Gibi Olmayacak

Blizzard’ın merakla beklenen Diablo 4 oyunundan yeni bir haber daha geldi. 2023 sonlarında çıkması beklenen oyunun, eleştiri yağmuruna tutulan Diablo Immortal gibi olmayacağı söylendi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Diablo 4 Beklediğinize Değecek: Eleştirilen Diablo Immortal Gibi Olmayacak
diablo,oyun,teknoloji

Blizzard, önümüzdeki yılın sonlarına doğru aksiyon-macera oyunu Diablo 4’ü piyasaya sürecek. Oyun hakkında aylarda sızıntılar ortada dolaşırken, bunlara bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz haftalarda beta testleri için ön kaydı başlayan Diablo 4’ün, bu kez de farklı bir detayı ortaya çıktı.

IMMORTAL GİBİ OLMAYACAK

Blizzar’dın eleştiri yağmuruna tutulan Diblo Immortal, Diablo 4 ile tarih olacak. Öyle ki Diablo 4, oyun içi satın alımında daha çok kolaylık sağlayacak.  Blizzard, Diablo Immortal'ın oyun içi satın alma sisteminin, Diablo 4'te bulunmayacağını doğrulayarak herkesin yüreğine su serpti. Zira şirket, Diablo Immortal'da ilerlemek için para harcamak zorunda kaldıklarını söyleyen kullanıcıların tepkisini çekiyor.

Diablo 4 Beklediğinize Değecek: Eleştirilen Diablo Immortal Gibi Olmayacak

Diablo başkanı Rod Fergusson’un bir tweet ile onayladığı üzere, Diablo 4'ün oyun içi satın alımları kesinlikle isteğe bağlı kozmetik ürünler ve tamamen hikaye odaklı genişlemelerle sınırlı olacak.

Diablo 4, 2023 sonlarına doğru piyasaya sürülecek ve oyunu geliştiren ekip, Diablo Immortal'ın karşılaştığı eleştirileri göz önünde bulunduruyor gibi görünüyor. Mobil ve PC platformlarında oynanabilen oyun, Metacritic'te çok düşük bir kullanıcı inceleme ortalamasına sahip ve çoğu oyuncu, aşırı fazla olarak yorumladıkları mikro işlemleri oyundan kaçınma sebepleri olarak gösteriyor.

Şu ana kadar Diablo 4’ün geliştirme ekibi doğru şeyleri söylüyor ve gösteriyor. Alfa öncesi oyun görüntüleri ve Xbox ve Bethesda Showcase'deki güçlü sunum hayran kitlesi tarafından olumlu karşılandı.

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...