Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Haziran 2022 11:20 - Güncelleme : 19 Haziran 2022 11:23

Diablo: Immortal rekor gelir elde etti: Hem de bunu iki haftada yaptı!

Blizzard'ın popüler oyunu Diablo: Immortal ilk iki haftada rekor gelire imza attı. ABD'nin en popüler oyunu şu anda üst sıralarda yer alıyor.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Appmagic
Diablo: Immortal rekor gelir elde etti: Hem de bunu iki haftada yaptı!
diablo,oyun,teknoloji

Dünyanın önde gelen oyun şirketlerinden Blizzard, haziran ayının başlarıdna Diablo: Immortal oyunu ile karşımıza çıktı. Kısa sürede popülerlik yakalayan oyun, çıkış yapmasından iki hafta sonra inanılamaz bir gelir elde etti. Pazar araştırmacısı Appmagic, Blizzard'ın kısa süredeki kazanç raporunu paylaştı.

Android, iOS,Microsoft Windows gibi platformlarda oynanan Diablo:Immortal, 2 Haziran'dan bu yana milyonlarca dolar kazandı. Bu, popüler mobil kart oyunu Hearthstone'un bile üstüne geçmeyi başardığını ortaya koyuyor. İşte Blizzard'ın geliri...

BLIZZARD, DIABLO İLE KASASINI KATLIYOR

Appmagic'e göre Blizzard, Diablo: Immortal'ın piyasaya çıkışından itibaren kasasına 24 milyon dolardan fazla para koydu. 8,5 milyondan fazla indirilen oyun, mobil cihazlarda en çok hasılat yapan ikinci oyun olarak kayıtlara geçti.

Diablo: Immortal rekor gelir elde etti: Hem de bunu iki haftada yaptı!

Raporlara göre Diablo: Immortal, en çok ABD'de popüler ve kullanıcı gelirlerinin yarısından fazlası da bu pazardan geliyor. Yüzde 43 ile başı Amerika Birleşik Devletleri çekerken, yüzde 23 ile onu Güney Kore; Japonya, Almanya ve Kanada yüzde 8, 6 ve 3, kalan yüzde 17 ise  diğer pazarlardan sağlandı.

DIABLO 4 BETA TESTİ BAŞLIYOR

Diablo: Immortal popüler olarak ilerlemeye devam ederken, Blizzard'ın kenarda bekleyen önemli bir oyunu daha var. 2023 sonlarında çıkacak Diablo 4 için de geri sayım başladı. Merakla beklenen oyunun kısa süre önce beta testleri için de kayıtları başladı. Yabancı sunucuya bağlı hespalar, Blizzard'ın internet sitesinden beta testlerine kayıt olup oyunu erkenden deneyimleme şansını yakalayabilir. 

 

Kaynak: Appmagic
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...