Tgrt Haber
18 May 2022 15:56 - Güncelleme : 18 May 2022 16:00

Disney Plus'ın Uygun Fiyatlı Abonelik İçin Sunacağı Reklam Katmanları Ortaya Çıktı

Türkiye'ye haziran ayında giriş yapması beklenen Disney Plus'ın, uygun fiyatlı abonelikte kullanıcılara ne kadar süre reklam göstereceği belli oldu.

Disney Plus'ın Uygun Fiyatlı Abonelik İçin Sunacağı Reklam Katmanları Ortaya Çıktı
,,disney plus,disney plus reklam

Haziran ayında Türkiye pazarına da girecek Disney Plus, son zamanlarda sıkça gündeme gelmeye başladı. Netflix'in rakibi olarak gösterilen platform, yüzlerce dizi ve filmi içerisinde barındırıyor. Ancak fiyat konusunda her iki platformda aboneleri epey üzüyordu. Neyse ki Netflix'le beraber Disney'in de reklamlı bir abonelik üzerine çalışmaya başladığı bildirildi.

Disney Plus'ın ücretli abonelikleri hakkında detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ederken, son olarak buna bir yenisi daha eklendi. Uygun fiyatlı kullanıcılar için sunulacak reklam katlamanları ortaya çıktı. İşte Disney Plus'ta abonelere gösterilecek reklamlar ve reklam süreleri...

DISNEY PLUS REKLAM KATMANLARI ORTAYA ÇIKTI

Disney, reklamlı abonelikleri hakkında henüz tüm detayları paylaşmadı. Ancak güvenilir kaynaklar, platformda sunulacak reklam katmanlarını ortaya çıkardı. Buna göre uygun fiyatlı Disney paketine sahip aboneler, saatte sadece 4 dakika reklam görecek. Bu da, bir film ya da dizi izlediğiniz sırada çok rahatsız etmeyecek şekilde reklamların da araya gireceği anlamına geliyor.

Disney Plus'ın Uygun Fiyatlı Abonelik İçin Sunacağı Reklam Katmanları Ortaya Çıktı

NE TÜR REKLAMLAR GÖSTERİLECEK?

Disney, yeni abonelik sisteminde her 1 saate 4 dakikalık reklamlar gösterecek. Şirket bu reklamları titizlikle seçiyor ve platformda her türlü reklamı kullanıcıya göstermemeyi planlıyor. Yabancı kaynaklar tarafından elde edilen verilere göre Disney, ücretli abonelik fiyatında her türlü reklam göstermeyecek. Siyasi, alkol gibi reklamlar özellikle çocukarı da olumsuz etkilememesi adına kullanıcılara sunulmayacak. 

Kaynak: BGR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...