Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Temmuz 2017 17:20

Dünya genelinde YouTube'a erişim sağlanamıyor

Dünyaca milyonlarca kişi tarafından kullanılan video paylaşım sitesi youtube son 24 saat içinde ikinci kesinti yaşanıyor. Ancak kısa süren ilk kesintiden sonra, bazı yerlerde erişim tamamen durdu.

Dünya genelinde YouTube'a erişim sağlanamıyor
youtube,,erişim,

Video paylaşım sitesinde son 24 saat içinde ikinci kesinti yaşanıyor. Ancak kısa süren ilk kesintiden sonra, bazı yerlerde erişim tamamen durdu.

Web hizmetlerinin açık olup olmadığını kontrol eden Down Detector sitesinde binlerce şikayet var. Bu şikayetlerin yüzde 54'ü videoları izlemekte problem yaşarken, yüzde 34'ü siteye hiç erişemiyor. Yorum yazanların yüzde 10'u ise video yükleyemediklerini belirtiyor.

Dünya genelinde YouTube'a erişim sağlanamıyor

Dünyadaki erişim problemlerinin en büyüğü Asya'da, bunun dışında Avrupa, Amerika, Avustralya gibi bölgelerde de kesinti belirgin durumda. Türkiye'de ise güneyde erişimle ilgili problem yaşandığı söyleniyor.

Sitede yavaşlama yaşayanlar, sitedeki hesaplarından çıkış yapıp yeniden giriş yaptıklarında, sistemin düzeldiğini belirtiyor. Down Detector ise birçok kullanıcının yeniden YouTube'a girmeye başladığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...