Tgrt Haber
22 Ocak 2022 12:33

E-Spor Takımı Thunderbolts Gaming’den Gençlerin Desteklenmesi Çağrısı

Oyun sektöründe yer alan isimlerden biri olan Thunderbolts Gaming Kurucusu Hüseyin Can Yıldırım, “Oyun geliştiren gençlerin desteklenmesi gerekiyor. Çünkü dünyanın her yerinde merak duygusu yüksek, yeniliğe açık genç girişimciler önemli atılımlarda bulunuyor. Bu durum oyun sektörü için de geçerli. Genç girişimcilerin yaptıkları çalışmalar sektörün olumlu anlamda etkilenmesini sağlıyor. Bu nedenle genç girişimcilerin çok daha fazla desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerinde bulundu.

E-Spor Takımı Thunderbolts Gaming’den Gençlerin Desteklenmesi Çağrısı
Thunderbolts Gaming

Türkiye’de oyun sektöründe çalışmalarda bulunan pek çok girişimci bulunduğunun vurgusunu yapan Hüseyin Can Yıldırım, “Girişimcilik oldukça değerli. Merak duygusu yüksek, kendisini geliştirmeye hevesli girişimciler, sektörün ilerlemesi adına önemli çalışmalarda bulunuyor. Oyun sektörünü yakından takip ediyor ve sektördeki gereksinimleri başarılı bir şekilde analiz ediyor. Bu sayede çok önemli çalışmalarda bulunuyorlar. Türkiye’de oyun sektöründe çalışmalarda bulunan pek çok girişimci var. Bu, Türk oyun sektörü adına çok önemli bir husus.” sözleriyle sektörle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Genç Girişimciler Desteklenmeli

Genç girişimcilere kendilerini geliştirmeleri adına fırsat verilmesi gerektiğini ifade eden Hüseyin Can Yıldırım, “Biliyorsunuz sektöre önemli katkıda bulunabilmek adına sektörde bulunan kişilerin kendilerini pek çok açıdan geliştirmesi gerekiyor. Bu durum oyun sektöründe de geçerli. Öncelikle genç girişimcilere kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam sağlanmalı. Eğitimler verilmeli, genç girişimcilere yol gösterilmeli. Böylelikle çok özel çalışmalar yapabilmeleri sağlanmalı. Başarılı girişimler, oyun sektörünün de gelişmesi anlamına geliyor. Dolayısıyla atılan her bir adım çok değerli.” ifadelerinde bulundu.

Türkiye’de de Genç Girişimciler Çok Özel Oyunlar Geliştiriyor

Türkiye’de oyun sektöründe genç girişimcilerin çok özel oyunlar geliştirdiklerini ifade eden Hüseyin Can Yıldırım, “Thunderbolts Gaming olarak biz de oyun sektöründe özel bir konum elde edebilmek için planlı ve sistemli bir çalışma içerisinde bulunuyoruz. Temel amacımız, kullanıcılarımızın keyifli anlar geçirmesine destekte bulunmak. Onların kendilerini çok daha iyi hissedebilmeleri ve beğendikleri oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabilmelerini sağlıyoruz. Çalışmalarımızı çok daha efektif bir şekilde sürdüreceğimizi söyleyebilirim. Böylelikle sektörde öncü bir firma olma yolunda ilerliyoruz. Farklı projeler de geliştireceğimizi ve bunun için yoğun bir çalışma içerisinde bulunacağımızı ifade edebilirim.” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...