Tgrt Haber
25 Şubat 2022 12:45 - Güncelleme : 25 Şubat 2022 12:51

Elden Ring oyunundan rekor başlangıç: Eş zamanlı oyuncu sayısı 1 milyona yaklaştı

Kısa süre önce piyasaya sürülen Elden Ring oyunu, oyunseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. FromSoftware tarafından geliştirilen oyun, Steam'de eş zamanlı olarak 760 bin kişiyi aşmayı başardı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Steam
Elden Ring oyunundan rekor başlangıç: Eş zamanlı oyuncu sayısı 1 milyona yaklaştı

Oyunlara ilgi günden güne artıyor. Özellikle Steam platformunda sunulan oyunlar milyonlarca kullanıcıya ulaşabiliyor. Yakın zamanda aksiyon kategori oyunları arasına bir yenisi daha eklendi. Geliştiriciliğini From Software'in üstlendiği Elden Ring, piyasaya çıkmasından kısa bir süre sonra Steam sayılarını zirveye çıkardı.

25 Şubat’ta piyasaya çıkan Elden Ring, çıkış yaptığından bu yana büyük bir ilgiyle karşılandı. Çevrimiçi oynanan oyun, Steam’da birkaç saat içinde 760 bin kişiyi aşmayı başardı.

ELDEN RİNG OYUNUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Steam’da yer alan oyunların çoğu, kullanıcı bakımından geniş bir kitleye sahip. Lakin bu oynların hepsi eş zamanlı durumlarda sınırları zorlayamıyo. Ancak yakın zamanda piyasaya çıkan Elden Ring, sadece birkaç saatlik zaman diliminde 760 bin kişiyi aşarak zirveye yerleşti.

Elden Ring oyunundan rekor başlangıç: Eş zamanlı oyuncu sayısı 1 milyona yaklaştı

Eş zamanlı kullanıcı sayısı 760 bin olurken bu, oyunun geliştiricisi FromSoftware içinde ilk tarihi başarı oldu. Steam’e ek olarak Elden Ring, ayrıca Valve platformlarında çevrimiçi zirve açısından tüm hikaye oyunları arasında ikinci sırada yer aldı. Listenin ilk sırasında ise Cyberpunk 2077’nin yer aldığını belirtmekte fayda var.

Kaynak: Steam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...