Tgrt Haber
03 Haziran 2022 12:10 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 12:13

Elon Musk, çalışanlarına sitem etti: 'Çok çekiciyim neden benimle zaman geçirmiyorsunuz'

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, çalışanlarına gönderdiği ultimatom ile yine gündem oldu. İşte Musk'ın gönderdiği mailde dikkat çeken detaylar...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Elon Musk, çalışanlarına sitem etti: 'Çok çekiciyim neden benimle zaman geçirmiyorsunuz'
Elon musk,tesla,teknoloji

Tesla CEO'su Elon Musk yine gündemde. Olay paylaşımlarıyla tüm dünyanın konuştuğu ünlü milyarder, son zamanlarda çalışanlarına gönderdiği e-postalarıyla Ti'ye alındı.

Evden çalışmaya karşı personellerine sert bir tavır sergileyen Musk, haftada40saat ofiste çalışmak istemeyenlere başka iş bakmasını söyledi. Şimdi ise Musk, başka bir ültimatom daha göndererek çalışanlarına dikkat çeken mesaj verdi.

MUSK'TAN ŞAŞIRTAN MESAJ

ABD'li otomobil şirketi Tesla'nın CEO'su ElonMusk, evden çalışanlara gönderdiği e-postada 'ya işe gelin ya da çıkın' demişti.

Daha sonra Musk, aynı e-postada çalışanlarına; neden kendisiyle birlikte zaman geçirmek istemediklerini sordu.

Bu konuda kafası epey karışan Musk, '' Benimle aylardır özel olarak iletişime geçmeyen bir grup insan var. Bu fırsatı, beni tekrar hayatlarında görmek için kullanıcılarına düşündüm' dedi.

Musk'ın Tesla çalışanlarına gönderdiği e-posta

İnsanların kendisiyle birlikte olmasının faydalarına da değinen ünlü milyarder, devamında şu sözleri söyledi:

'' Birincisi ben çok karizmatik ve çok ilginç biriyim. Eğer bir ofiste çalışıyorsanız, masanızda ne zaman olacağımı bilemezsiniz. . 15 dakika sonra, temelde tüm TED konuşmasını dinliyorsunuz. Bu kadar yüksek kaliteli içeriği evde satın alamazsınız." 

Musk, son olarak ''İnsanlar benim gibi bir bozucuyla birlikte olmaktan keyif almalı. Çok sevimli ve havalıyım, herkes beni seviyor. Birlikte takılmak gerçekten eğlenceli olmalı' dedi.

Elon Musk, bu sözleriyle Tesla çalışanlarına sitem etti. Zira ofiste çalışmanın daha avantajlı olduğunu söyleyen Musk, kendisinin de eğlenceli biri olduğunu vurguladı.

 

 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...