Tgrt Haber
14 Haziran 2022 09:27 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 09:46

Elon Musk, satın alma konusundaki şüpheleri için Twitter çalışanlarıyla buluşacak

Twitter'ın 44 milyar dolar karşılığında satın alan Elon Musk, işlemi sona erdirmek için sahte hesap konusunda Twitter çalışanlarıyla bir araya gelecek.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: businessinsider
Elon Musk, satın alma konusundaki şüpheleri için Twitter çalışanlarıyla buluşacak
elon musk,teknoloji,twitter

Twitter ve ElonMusk arasında ipler artık gerildi. Tesla CEO'su, 44 milyar doları gözden çıkardığı sosyal medya platformu için bir an önce işlemleri tamamlamak istiyor.

Ancak Musk'ın kafası Twitter'daki sahte hesaplardan dolayı bir hayli karışmış durumda. Belirtilen sahte hesapların doğru olmadığını öne süren ünlü milyarder, bir süredir Twitter'dan resmi verileri istiyordu. 

ELON MUSK, TWITTER İLE GÖRÜŞECEK

Birkaç gün önce Elon Musk'ın avukatları, Twitter'a ultimatom göndererek, Musk'ın istediği cevabı alamaması durumunda satın alımdan vazgeçebilme hakkının olduğunu iletti.

Şimdi ise Elon Musk'ın Twitter çalışanları ile görüşme gerçekleştireceği ortaya çıktı. Musk'ın bu görüşmesi, tamamen satın alma konusundaki şüpheleri giderme amacıyla gerçekleşecek. Bu sayede kafa karışıklığının da giderilmesi bekleniyor.

Elon Musk, satın alma konusundaki şüpheleri için Twitter çalışanlarıyla buluşacak

Elon Musk'ın Twitter ile ilgili çok önemli planları var. Ünlü milyarder, 217milyon mevcut kullanıcısı bulunan platformu, 2025'de 600 milyona, 2028'de ise 931 milyona çıkarmayı hedefliyor. 

Ancak Twitter'da sahte hesap sayısının fazla olması, Elon Musk'ın hedeflerinin önüne adeta bir engel gibi çıktı. Musk, hesapların çoğunun sahte olması durumunda reklamcılık açısından ağır darbeler alabileceğini öne sürüyor. Dolayısıyla bu da ünlü milyarderin hedefleri doğrultusunda umutsuzluğa kapılmasına neden oluyor. 

Şu anda Musk, Twitter çalışanları ile ne zaman görüşeceğini açıklamadı. Ancak dünyaca ünlü Businessinsider isimli site, yakında bir görüşme gerçekleşeceğini ve Musk'ın kafasındaki soru işaretlerini gidereceğini bildirdi.

 

 

Kaynak: businessinsider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...