Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ağustos 2022 12:07 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 12:24

Elon Musk yine dalga geçti: ''Manchester United'ı alacağım'' paylaşımı gündem oldu

Elon Musk yine gündemi sarsmaya devam ediyor. Ünlü milyarder, yaptığı paylaşımlarla sürekli gündeme gelirken, son olarak Manchester United Tweet'i sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Businessinsider
Elon Musk yine dalga geçti: ''Manchester United'ı alacağım'' paylaşımı gündem oldu
elon musk,twitter

Elon Musk, hemen hemen attığı tüm tweet'ler ile gündemi değiştirmeye devam ediyor. Tesla ve SpaceX CEO'su, Twitter'da bu kez futbol takımı alacağına dair açıklamsıyla tepki topladı. Ancak bu tepki, Musk'ın futbol takımı almasına karşı verilmedi.

Twitter'dan paylaşım yapan Elon Musk, İngiltere ekibi Manchester United'ı satın alacağını duyurdu. Fakat paylaşımdan birkaç saat sonra bunu şaka olduğunu söyledi ve tepkilerin de ardı arkası kesilmedi.

''ŞAKA YAPTIM''

Elon Musk, salı günü Twitter'da, ''Manchester United'ı satın alıyorum, hoşgeldin'' paylaşımı yapmıştı. Ancak dört saat sonra ünlü milyarder, bunun gerçek olmadığını söyledi. 

Elon Musk yine dalga geçti: ''Manchester United'ı alacağım'' paylaşımı gündem oldu

İlk olarak Manchester'ı satın alacağını açıklayan Elon Musk, sonraki paylaşımında, '' Bu, Twitter'da uzun süredir devam eden bir şaka. Herhangi bir spor takımı satın almıyorum." ifadeleriyle olayın bir şakadan ibaret olduğunu belirtti.

Ancak Elon Musk, ileride bir takım almak istediğinde yine tercihini Manchester United'dan yana yapacağını söyledi. Üçüncü tweet'i paylaşan milyarder, bir spor takımı almayı denerse, bunun çocukken en sevdiği takım Manchester United olacağını kaydetti. Musk, 267 milyar dolarlık net değerle şu anda dünyanın en zengin insanı.

Kaynak: Businessinsider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...