Tgrt Haber
24 Aralık 2021 12:20

Elon Musk'ın malikaneleri ortaya çıktı: Herkese yalan mı söyledi?

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, tüm gayrimenkullerini satarak prefabrik küçük bir evde yaşayacağını açıklamıştı. Ancak Musk'ın gerçekten küçük bir evde mi yaşadığı yoksa yine büyük bir malikanede mi yaşadığı gizemi çözülemiyor.

Elon Musk'ın malikaneleri ortaya çıktı: Herkese yalan mı söyledi?
teknoloji,elon musk,elon musk nerede yaşıyor,spacex,tesla

Elektrikli araç şirketi Tesla ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketlerinin kurucusu ve CEO'su Elon Musk, gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aydan beri Tesla'daki hisselerini satan Musk, şimdi de nerede yaşadığı konusunda kafalarda soru işaretleri bırakıyor. 

The Wall Street Journal'ın haberine göre, dünyanın en zengin insanı aslında sözünde durmadı. Elon Musk'ın yakın bir arkadaşının sözlerine yer veren gazete, Musk'ın küçük bir ev yerine Austin'de multi-milyon dolarlık malikanede yaşadığını ileri sürdü.  

ELON MUSK İDDİALARI YALANLADI

Geçtiğimiz yıl radikal bir karar alan Elon Musk, kendine ait toplam dokuz evi yaklaşık 145 milyon dolara satmıştı. Musk, SpaceX'in ABD-Meksika sınırına yakın bir konumda bulunan kampüsünde küçük bir ev kiraladığını ilan etmişti. Böylece Tesla CEO'su, PayPal'ın kurucu ortağı ve yakın arkadaşı Ken Howery'nin kiracısı oldu. Ancak durum tam olarak böyle görünmüyor. 

Elon Musk'ın malikaneleri ortaya çıktı: Herkese yalan mı söyledi?

PayPal'ın kurucu ortağı Ken Howery, kiracısı olduğu söylenen Musk'ın aslında kendine ait malikanede yaşadığını söyledi. Howery, "Elon benim evimde yaşamıyor, Güney Teksas'ta yaşıyor. Austin'e seyahat ederken ara sıra misafirim olarak evde kaldı.” dedi.

Musk'ın yakın çevresi de milyarderin birkaç evini gizleyerek satmadığını ileri sürüyor. Ancak Elon Musk, Business Insider'a konuşarak bu iddiaları yalanladı. 

Bununla birlikte Wall Street Journal da milyarderin aktif olarak ev avına çıktığını yazdı. Hatta gazeteye göre Musk, Austin'de 12 milyon dolarlık bir malikânede yaşıyor. Bu arada, Tesla CEO'su SpaceX kampüsündeki 38 metrekarelik prefabrik evinin 50 bin dolara mâl olduğunu söylemişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...