Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 11:20 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 11:28

Elon Musk'ın, sır gibi sakladığı ikiz bebekleri ortaya çıktı! Çocukların annesi ise duyanları şaşırttı

Elon Musk'ın dokuz çocuğu bulunurken, bunların arasında bulunan ikizlerin sırrı da tam bir sene sonra ortaya çıktı. İşte Musk'ın gizlediği çocuğu ve karısı...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: businessinsider
Elon Musk'ın, sır gibi sakladığı ikiz bebekleri ortaya çıktı! Çocukların annesi ise duyanları şaşırttı
elon musk

Tesla, SpaceX ve Neuralink şirketlerinin sahibi Elon Musk, milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin insanı. İşlerinde epey titiz davranan Musk'ın, dokuz çocuğuyla da şaşırtan bir kimliği olduğu herkes tarafından biliniyor. 

Ancak Elon Musk'ın dokuz çocuğunun tamamı, sadece bir anneden değil. Daha önce bunlardan beşinin ilk karısı Justine Musk, ikisinin ise ünlü şarkıcı Claire Boucher'dan olduğu biliniyordu. Ancak diğer ikizlerin sırrı ise tam bir yıl sonra ortaya çıktı. 

SIR GİBİ SAKLADI

Elon Musk'ın dokuz çocuğu bulunurken, bunların arasından ikisinin hangi anneden olduğu açıklanmamıştı. Ancak yakın zamanlı bir mahmkeme raporu, Elon Musk'ın ikiz bebeklerinin Neuralink şirketinin üst düzey yöneticisi Shivon Zilis'ten olduğu açığa çıktı.

Elon Musk'ın, sır gibi sakladığı ikiz bebekleri ortaya çıktı! Çocukların annesi ise duyanları şaşırttı

Mahkeme raporu, Insider isimli site tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Çarşamba günü paylaşılan belgede, Elon Musk ve Zilis'in ikiz bebeklerinin, ''babalarının soyadına sahip olmak ve annelerinin soyadını ise göbek adlarının bir parçası olarak içerecek'' şekilde bir dilekçe verdiği belirtildi. 

Söz konusu dilekçe için hakim tarafından da onay geldi. Teksas'ta verilen dilekçenin onaylanmasıyla, Elon Musk'ın ikiz bebeklerinin Zilis'ten olduğu açığa çıktı. 

Elon Musk'ın, sır gibi sakladığı ikiz bebekleri ortaya çıktı! Çocukların annesi ise duyanları şaşırttı

36 yaşındaki Zilis, Kanada'da doğdu. Daha önce IBM ve risk sermaye fonu Bloomberg Beta'da çalışan kadın, eğitimini ise Yale'de ekonomi-felsefe bölümü okuyarak tamamladı. Şu anda Musk'ın yapay zeka şirketi Neuralink'te üst düzey yönetici konumunda bulunan Zilis, bu alandaki başarılarıyla Forbes'in 30 yaş altı ve LinkedIn'in ise 35 yaş altı listesinde yer aldı. 

''DAHA FAZLA ÇOCUK YAPIN''

Dünyanın en zengin insanı Musk, çocuklarla ilgili yaptığı bir açıklamada dikkat çekmişti. Resmiyette dokuz çocuğu olduğu bilinen milyarderin, ''Daha fazla çocuk yapın, aksi taktirde medeniyet çökecek'' sözleri de epey tartışmalara neden olmuştu.

MUSK'IN BİRDEN FAZLA ŞİRKETİ BULUNUYOR

Bilmeyenler için dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın, birden fazla şirketi bulunuyor. Otomobil pazarında Tesla ile rekabet eden milyarder, uzay yolculuğu için SpaceX, yapay zeka için ise Neuralink şirketleriyle faaliyetlerini sürdürüyor. Her şirket göz dolduran başarılara imza atarken, en çok gelir ise genellikle elektrikli otomobil markası Tesla'dan sağlanıyor. 

 

Kaynak: businessinsider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...