Tgrt Haber
26 Ocak 2022 11:50

Elon Musk’ın Teslası’ndan yeni hamle: Listede 10 il var

Kısa süre önce Türkiye pazarı için kolları sıvayan Tesla, internet sitesinde yer alan şarj istasyonlarına Türkiye'yi de ekledi. Elon Musk'ın şirketi Türkiye için başlangıçta 10 ili seçti.

Elon Musk’ın Teslası’ndan yeni hamle: Listede 10 il var
Tesla,Tesla Türkiye,Tesla şarj istasyonları

Dünyanın en büyük otomobil satıcılarından Tesla, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye girdiğini resmen açıkladı. Ülke işlerinden sorumlu olarak Kerem Geçer’i atayan şirket, bununla beraber mağaza müdürlüğü için iş ilanlarını da yayınladı.

Elon Musk’ın sahibi olduğu şirket, araçları Türkiye’ye sokmadan önce şarj istasyonları kuracak. Geçtiğimiz günlerde şarj istasyonuyla ilgili resmi internet sitesinde güncelleme yapan firma, bu listeye Türkiye’den 10 ili de ekledi.

TÜRKİYE’DEN 10 İLE İSTASYON KURULACAK

Otomobil devi, Supercharge istasyon konumuna Türkiye’yi de ekledi. Şu anda 10 ille sınırlı bu listede; İzmir, Konya, İstanbul, Ankara, Aydın, Bursa, Balıkesir, Edirne, Sakarya ve Antalya yer alıyor. Pazar payının çoğunu ABD ve Çin pazarlarından elde eden Tesla, yakında bunu artırmak için Türkiye pazarında da araçlarını satışa sunacak. 

Elon Musk’ın Teslası’ndan yeni hamle: Listede 10 il var

Şirketin Türkiye’de satacağı araç ve hedefleriyle ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak popüler otomobillerden; Model 3, Model X ve Model Y gibi elektrikli araçların Türkiye’de satılması öngörülüyor. 

İŞ İLANLARI YAYINLANDI

İş ilanlarını genellikle kendi internet sitesinden yayınlayan Tesla, kısa süre önce Türkiye’de de ilanlar yayınlamaya başladı. Şu anda bu ilanlar; mağaza müdürü konumunda çalışacak kişiler için geçerli. Ancak yakın zamanda diğer departmanlarda açılacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...