Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2021 23:12

Elon Musk'tan şaşırtan itiraf: Hiçbir şeyin patronu olmak istemiyorum

Ünlü milyarder Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, şaşkınlık veren bir ifadeye imza attı. Musk, Tesla şirketinin patronu olmaktan nefret ettiğini söyledi.

Elon Musk'tan şaşırtan itiraf: Hiçbir şeyin patronu olmak istemiyorum
Tesla,Elon Musk

BBC’de yer alan habere göre, Tesla’nın sahibi ve kurucusu Elon Musk, şirketin yönetim kuruluna bir güneş panel firmasını satın almaları için baskı yaptığı gerekçesiyle dava açılmıştı,  davanın ilk duruşması gerçekleştirildi.

“HİÇBİR ŞEYİN PATRONU OLMAK İSTEMİYORUM”

İlk duruşmada konuşan Musk, Bundan (Tesla’nın patronu olmaktan) oldukça nefret ediyorum; vaktimi tasarım ve mühendislik yaparak geçirmeyi tercih ederdim” ifadelerini kullandı.Davacıların avukatının, Musk'ın liderlik anlayışını eleştiren bir video göstermesi üzerine Musk, "Hiçbir şeyin patronu olmak istemiyorum." dedi ve Tesla'nın patronu olmaktan nefret ettiğini vurguladı.

“PARAYI BOŞA HARCIYOR!”

Tesla hissedarları, parası tükenmek üzere olan SolarCity güneş firmasının satın alınmasıyla şirketin kaynaklarının boşa harcandığını iddia ediyor. Söz konusu anlaşma yapıldığı sırada Musk, hem Tesla'nın hem de kuzenleri tarafından kurulan güneş paneli şirketinin yüzde 22'lik hisselerine sahipti. Musk, söz konusu hisselerden herhangi bir kazanç elde etmediğini vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...