Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2022 14:00

En popüler NFT koleksiyonu çalındı! OpenSea işlemleri durdurdu

Kripto para hırsızlığı NFT'ye sıçradı. OpenSea'de 2.2 milyon dolarlık hırsızlık gerçekleşti. Üstelik Bored Ape koleksiyonu, en popüler ürünlerinden biri.

En popüler NFT koleksiyonu çalındı! OpenSea işlemleri durdurdu
nft,kripto para,hırsızlık

NFT olarak bilinen değiştirilemeyen Token dünyasına da hırsızlar giriş yaptı. OpenSea koleksiyonluk ürünlerin satıldığı NFT pazarının en büyük borsasında kısa süre önce hırsızlık meydana geldi. NFT'nin en popüler koleksiyonlarından 15'i Bored Ape'den olmak üzere 16 tane NFT eser çalındı. NFT'lerin toplam değerinin 2.2 milyon dolar olduğu ortaya çıktı.

Hırsızlık olayının ardından OpenSea işlemleri durdurdu ve merkeziyetsizlik ve güvenlik tartışmaları başladı. toddkramer.eth hesabı ürünlerinin sıcak cüzdandan çalındığını aktardı.

En popüler NFT koleksiyonu çalındı! OpenSea işlemleri durdurdu

MetaMask gibi bir platformun altyapısına çekilen ürünler hırsızların hedefi oldu. Bu cüzdanlar internete direkt olarak bağlı konumda.  Kramer bir oltalama saldırısının hedefi olduğunu söyledi. Yani kendisine gönderilen bir linke tıkladıktan sonra NFT'leri çalındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...