Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Aralık 2022 15:40 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 17:35

Epic Games'te yılbaşı şenliği: Her gün ücretsiz oyun dağıtılacak!

Her yılbaşı sevindiren hediyelerle kullanıcı karşısına çıkan Epic Games, 2023 için de ücretsiz oyunlar sunmaya hazırlanıyor.

Epic Games'te yılbaşı şenliği: Her gün ücretsiz oyun dağıtılacak!
,teknoloji,

Epic Games, bu yıl yüzlerce oyunu kullanıcılarla buluşturdu. Ücretsiz olarak dağıtılan oyunlardan platformdaki milyonlarca kişi faydalanırken, asıl sürpriz yılbaşında olacak.

Bir yılı aşkın süredir Epic Games Store, PlayStation Plus ve Xbox Game Pass promosyonlarını doğru şekilde sızdıran Dealabs kullanıcısı billbil-kun, Epic'in yeni yıl planlarını da paylaştı.

HER GUN UCRETSIZ OYUN

Epic Games, 2019 yıl başında 12, 2020 ve 2021'de ise bayram döneminde 15 ücretsiz oyun dağıttı.

Promosyonun bu yıl tekrarlanıp tekrarlanmayacağı merak edilirken  billbil-kun, teklifin 15 Aralık ile 10 Ocak 2023 arası geçerli olacağını söyledi. Bu bağlamda kullanıcılar, belirli tarih aralığında her gün bir ücretsiz oyuna sahip olabilecek.

Epic Games Store, 2018'den bu yana 100'lerce oyunu ücretsiz dağıttı. Resmi rakamlara göre geçen yıl da toplam değeri 2.120ABD doları olan 89 ücretsiz oyun sunuldu. 

Şu an ise Epic, her hafta en az bir oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hatta son olarak EA Motive'nin Star Wars: Squadrons oyunu 1 Aralık tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphanede mevcut. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...